泰Grill (天晉匯)

Thai Grill (天晉匯)
2024-03-10 44 瀏覽
琴日帶阿女去踩單車,途經呢間泰國餐廳《泰Grill》好吸引,就決定晚餐起度解決我地叫左青木瓜沙律泰式雞肉船麵串燒生蝦刺身青咖喱雞翼半隻烤雞扇貝燒蠔青木瓜沙津甜甜酸酸非常可口,一D都唔辣d朋友都啱食阿女唔知係未踩完單車特别肚餓,平時食得唔多既佢竟然不斷話添麵,我好奇試了一啖,嘩!原來個麵好好食,當中加了豬皮,呢個豬皮既口感同平時好唔同,香脆可口,送麵一流我自己就非常鍾意生蝦刺身,非常新鮮彈牙,配上醬料,令人食完一隻又一隻😂至於青咖喱,配上金邊粉(走湯),超惹味,金邊粉索晒青咖喱非常非常入味👍食下食下烤雞上場,烤到皮脆肉嫰仲非常juicy, 阿女都左好多舊😆我地捧着肚皮滿足地踩着單事回家,menu仲有好多想食,下次要再黎啊😍

我地叫左
雞翼
半隻烤雞
扇貝
燒蠔

青木瓜沙津甜甜酸酸非常可口,一D都唔辣d朋友都啱食