芝加哥串燒酒場 (太和中心)

Chicago (太和中心)
今晚約咗屋企人出街食飯 入咗嚟太和呢間近港鐵站唔遠嘅串燒酒場 原來已經喺係呢一區屹立多年 🌙 放工之後🩷 呢一間新嘅串燒酒場 晚上氣氛好好呀 人流好多 今晚嚟放鬆一下🩷飲下酒 食下串燒 傾下偈咁 餐牌上面嘅嘢食 種類好多有海鮮 肉類 蔬菜 而且非常高質👍🍸飲品點咗配串燒最啱嘅 Samuel Adams 76啤酒 一杯Saint Louic, France 紅酒 一路飲一路品嚐串燒🍡鹽燒燒白鱔串啖啖肉好香口 魚皮燒到好脆 🍡 炭燒左口魚飯魚肉燒到好香 魚皮好脆 啖啖肉🍡極品即燒乳豬 實屬佳作啖啖肉 個皮燒到好脆 啲肉好juicy 好有驚喜🍡香蔥燒聖子王係我最鍾意食嘅菜式 蟶子淡淡肉 配上好香嘅香蔥好正🍡燒土匪雞翼 燒到好香 仲係單骨嘅 非常容易食 🍡鹽燒銀雪魚 啖啖肉無骨 好耐冇食 其他菜式都燒得好出色 飲住啤酒🍻 食串燒再傾下計真係 好放鬆relax 週圍氣氛都好好 非常盡興🌃

🍸飲品點咗配串燒最啱嘅 Samuel Adams 76啤酒

🍡鹽燒燒白鱔串