2024-04-24 20 瀏覽
放工後同朋友試咗呢一間位於太古城既hand3ag位置非常方便,太古城站一出去幾分鐘就已經到達餐廳走小店路線,裝修明亮,侍應青春有禮貌,俾人一種溫馨嘅感覺用上QR code落單,方便快捷餐廳有不同種類嘅dinner set,亦有前菜同甜品,任君選擇~極力推介呢一個自選沙律,只係需要$68,就可以包括五款配料,我哋就揀咗 吞拿魚沙律、碎蛋沙律、粟米、芝士同鴨胸 大大碟沙律配上芝麻醬 健康又好味!我哋主菜另外$10 要咗餐湯同飲品,非常超值!餐湯係雜菜湯,味道唔會過酸,有大量蔬菜喺入邊 ,好好飲!主菜吉列日本蠔 蟹肉蕃茄忌廉意大利飯吉列日本蠔 炸得啱啱好,非常新鮮熱辣 配上濕潤嘅意大利飯 好好食慢煮蕃茄肉醬溫泉蛋意大利闊條麵意粉爽口彈牙 再加上溫泉蛋汁 每一啖都係滿足呢度雪糕仲有買一送一,抵到爛!我哋叫咗兩杯,雪糕口感香滑,配上脆脆,增添口感~另外叫咗個芝士蛋糕一齊share味道非常濃厚,鍾意食芝士嘅唔好錯過😃食咗咁多嘢一個人都係$200左右,真係超值!!🥰🥰🥰
放工後同朋友試咗呢一間位於太古城既hand3ag

位置非常方便,太古城站一出去幾分鐘就已經到達

用上QR code落單,方便快捷

我哋主菜另外$10 要咗餐湯同飲品,非常超值!

餐湯係雜菜湯,味道唔會過酸,有大量蔬菜喺入邊 ,好好飲!

主菜
吉列日本蠔 蟹肉蕃茄忌廉意大利飯
吉列日本蠔 炸得啱啱好,非常新鮮熱辣
配上濕潤嘅意大利飯 好好食

慢煮蕃茄肉醬溫泉蛋意大利闊條麵
意粉爽口彈牙 再加上溫泉蛋汁 每一啖都係滿足

呢度雪糕仲有買一送一,抵到爛!

我哋叫咗兩杯,雪糕口感香滑,配上脆脆,增添口感~

另外叫咗個芝士蛋糕一齊share
味道非常濃厚,鍾意食芝士嘅唔好錯過😃

食咗咁多嘢一個人都係$200左右,真係超值!!🥰🥰🥰