2018-02-28 1528 瀏覽
新年假期~忙住約朋友食飯聚舊!🤗呢間餐廳初初以為食西餐,後來以為食泰菜,但最後入到去⋯又好似唔係⋯⋯好有驚喜😂😂一人叫左一杯特色飲品!因為食午餐時段⋯所以大家都無叫有酒精既飲品😂每杯都好有特色!其中紫紫地果杯係yoga 👍🏻另外三杯係唔同既咖啡類飲品😂咖哩牛配薄餅~又幾好食喎~有小小辣,又有小小甜味,個薄餅有兩款⋯一款硬dd,一款就淋dd!兩款都好食!款埋個咖哩汁就岩岩好!😋😋煙肉薯角-好正常普通既小食!煙肉好香!岩埋我地一路傾一路食!菠菜露荀帶子闊條麵-比想像中好食!個汁好濃!我地大愛個汁🤣海鮮闊麵-其實佢個名唔係好記得⋯但都係好食!好cream 😋辣肉腸芝士薄餅-呢個都好特別!唔辣既!個餅好脆!👍🏻芝士好夠😝整體黎講野食既份量偏細份⋯但就可以試多幾款野食!😋一人小小咁⋯味道就全部都好味!味道唔會太重!環境都舒適!岩晒朋友傾下計!下次可以再去試其他野食!😋🤗
新年假期~忙住約朋友食飯聚舊!🤗
菠菜露荀帶子闊條麵-比想像中好食!個汁好濃!我地大愛個汁🤣