2024-04-16 81 瀏覽
🌟至尊惹味雞煲(星期1-4 :$178/2小時,星期五六日、假期及前夕 $188/2小時)朋友唔食得辣嘅關係,叫咗BB辣,煲一上檯就可以食,🐤雞肉同個調味唔錯,同埋炒得幾香口,食到鍋底附近嘅雞係有後勁嘅辣香,幾過癮!邊爐料任食就正常,誰不知雞都可以任食😱 (留意返📌係呢款同花甲雞煲先可以加)食完雞加湯打邊爐,第一時間緊係指定動作,響鈴!油炸鬼都唔錯,浸一秒即食,外皮都仲脆!配料點少得🥩肉類,今次叫咗肩岬肥牛片同🐮鮮牛肉,質素都唔錯,肥牛因為係肩岬位感覺冇咁肥,好食過普通肥牛。海鮮叫咗鵝腸同🦑魷魚,兩者都好爽口,另外仲叫咗🦐鮮蝦雲吞,味道ok同入面真係有蝦㗎👍 Oppa魚板都ok,少見火鍋店有得食🤣蔬菜就叫咗生菜、窩筍、海帶。話說食食下見好多檯都叫炸饅頭,雖然都飽飽地但都照叫,饅頭外皮夠脆,點煉奶食真係正😋🧃飲品方面佢有汽水、豆漿、檸茶、咖啡。、奶茶、羅漢果杞子菊花茶。今次除咗飲🥤汽水,仲叫咗杯🌼羅漢果杞子菊花茶,菊花味重,飲落清甜,飲得出全是羅漢果嘅甜味,冇另外加糖呢點幾好☺️

🧃飲品方面佢有汽水、豆漿、檸茶、咖啡。

2024-04-15
  • 炸饅頭