2023-02-15 8 瀏覽
今晚同朋友去左一間係大角咀幾有格調既餐廳食飯,餐廳環境都唔錯,音樂播緊Lady Gaga啲歌,整體環境都幾chill幾舒服,可以好舒服咁坐低慢慢食☺️.我地揀左以下既野食:.Luna Poke 招牌刺身飯(Regular)👍🏻有好多配料 份量好足 兩個人都夠食👍🏻沙律醬同菜做到平衡 會令人食唔停.豬頸肉 Pork Neck (1set)👍🏻外脆內嫩 燒得好香好入味 唔會油膩.美國牛肉串 American Beef Stick(1pc)👍🏻牛肉燒到剛剛熟 十分嫩口👍🏻小辣不會太辣 適合不能吃太辣的朋友.炸芝士薯條 Cheese Fries👍🏻薯條保持到硬到 慢慢食都唔會變腍👍🏻芝士濃得嚟唔膩 👍🏻芝士量好足 可以撈曬啲薯條.一口和牛粒 Australian Hagyu Beef (1set)👍🏻脂肪分佈平均 油花細密👍🏻味道嫩滑 牛味濃郁.牛油果奶昔 & 夏威夷賓治 POG👍🏻奶昔有淡淡奶香同牛油果味 唔會好甜👍🏻夏威夷賓治十分清新 尤其番石榴味好出 👍🏻特飲不收服務費

我地揀左以下既野食:
Luna Poke 招牌刺身飯(Regular)
👍🏻有好多配料 份量好足 兩個人都夠食
👍🏻沙律醬同菜做到平衡 會令人食唔停
豬頸肉 Pork Neck (1set)
👍🏻外脆內嫩 燒得好香好入味 唔會油膩
👍🏻牛肉燒到剛剛熟 十分嫩口