2019-12-20 386 瀏覽
今日好開心地再去nene chicken 到食雞,因為佢地韓國既雞已經好好食, 番到黎香港好彩都會有佢地分店我地叫左個仲夏set, 因為廢事煩諗太多而加申請會員仲有折,幾好幾多優惠首先一時唔小得韓國既前菜,有粟米,泡菜同蘿卜粒我叫左杯西瓜特飲西瓜味都幾濃,應該真係新鮮西瓜榨汁,因為我好怕飲到合成味既西瓜幾清甜韓式醬炸雞呢個都可以話係佢地既招牌炸雞,因為去到韓國我都係點隻去食,唔知味道會唔會有唔同呢食落都係外脆內軟, 韓式醬甜甜地,酸酸地好鬼開胃,加上杏仁片脆卜卜就口感更豐富,同韓國差唔多之後係雞胸沙律雖然會比較乾身,但係d菜都幾新鮮,唔會食落有苦味, 加埋沙律醬幾開胃雞胸乾身主食 溶岩之芝士皇室豬肋骨x炸魷魚首先芝宜已經好邪惡, 加埋皇室豬肋骨,哇….肉加本身個醬甜甜地, 加上微咸既芝士,個味好突出好邪惡, 豬肋骨咬落唔會硬,岩岩好,肉質都幾鬆軟,有少少肉汁,不過呢個唔夠而邪惡, 炸魷魚點芝士先叫邪惡, 炸魷魚脆卜卜加上微咸芝士,正整體質素幾好,值得一試

我地叫左個仲夏set, 因為廢事煩諗太多
而加申請會員仲有折,幾好幾多優惠
首先一時唔小得韓國既前菜,有粟米,泡菜同蘿卜粒

我叫左杯西瓜特飲
幾清甜

韓式醬炸雞

之後係雞胸沙律
雞胸乾身

主食 溶岩之芝士皇室豬肋骨x炸魷魚
整體質素幾好,值得一試