嚟到聚友會麻雀會所,同三五知己一邊打麻雀一邊品嚐各種美味,真係過癮極了!😄成個週末下午都放鬆到不得了,一個詞形容就係‘爽’!👍🌭 珍寶熱狗🌭愈睇愈想食,見到就已經流口水。熱狗外層煎得啱啱好,韓國珍寶熱狗有厚厚嘅麵包粉圍住脆口熱狗,真正的絕配!👏🍜香茅豬扒公仔麵🍜 呢碗公仔麵真係名副其實,公仔麵韌度啱啱好,又順口。再加埋香茅豬扒,清爽之餘又唔失豐富口感,喺飽肚之餘又可以打發時間,一舉兩得!☕凍咖啡☕ 深度烘焙嘅咖啡豆帶出濃郁嘅香氣,再加上滑滑嘅牛奶,真係夏天嘅最佳拍檔!也是大家麻雀爭鬥時緩解壓力嘅必備飲品哈!😁 🍹凍奶茶🍹 再嚟就係我最愛嘅凍奶茶。做得啱啱好,唔會太膩也唔會太濃。冷冰冰一口飲落去,瞬間通體舒暢,再配埋麻雀十三幺,肯定一試難忘!飲飲食食之餘,仲可以一邊打麻雀同朋友聊天,享受悠閒嘅午後時光,聚友會麻雀會所,絕對係我同朋友下午茶新寵喇!😁👏
🌭 珍寶熱狗🌭
🍜香茅豬扒公仔麵🍜