2020-09-21 117 瀏覽
新發現新發現!太耐太耐無出街食飯啦!諗左好耐決定去佐敦食!!你睇佢個樣就知佢幾興奮!開心開心!個雞辣辣地又夠香!個薯仔印度包唔點汁都好夠味!最緊要係portion 夠!之前去重慶大廈食印度野其實個portion size 真係差啲嘅......跟住到個Momo ,即係Nepal 餃子。其實都幾似中式嘅餃子。不過呢我就覺得佢嘅皮比較滑同埋比較薄,同埋佢嘅內餡都有幾多薑絲喎。一樣啦其實我響影呢幅相之前已經食咗兩隻。呢間餐廳嘅Portion比較足。其實我哋仲食咗個羊肉kebab。佢唔係用一般嘅薄羊肉片,而係用咗好多羊肉嘅厚切粒粒。當然啦入邊有夾埋好多菜,都非常之嘢未㗎 !但係因為嗰陣時實在太肚餓啦,所以唔記得影相...總括而言,我哋一定再有機會會再幫襯!同埋一般嘅侍應服務都很好!同埋最緊要都唔算太貴,仲唔會徵收服務費添!
你睇佢個樣就知佢幾興奮!