2019-06-01 1511 瀏覽
某人成日話要去食牛扒先生🥩今次終於記得啦 btw午餐同晚餐好似一樣價錢🧐是日餐湯係蘑菇湯啊 勁好飲🍴西冷牛扒·扒春雞·黑啤豬肉腸 $178某人問我咩係扒春雞😂😂我話咪係雞扒果類囉,佢賦予好高嘅期望比隻春雞又係廚師精選 結果伏咗🤣🤣🤣雞扒由相可見唔大塊 食落好乾 無乜雞味😐佢自我安慰應該係牛扒太好先會凸顯差咗😂😂不過牛扒真係唔錯 香而滑口 一個字 讚👍🍴芝士焗龍蝦米多·忌廉汁天使幼麵 $178龍蝦焗得好脆身 甚至有啲過火 同埋好少肉😭😭😭 不過啲天使麵係啱啱好嘅 就算擺耐咗啲忌廉收曬汁都唔會好快乾身 仲有濃郁嘅芝士味😋😋至於自助沙律同甜品吧呢 款式就唔算多甜品亦都頗遜色 得啲啫喱同小小cake 但相比Ruby Tuesday係好好多 尤其果三款火腿食過翻尋味 如果甜品有雪糕就好嚕🤩臨走嘅時候見到隔離檯有人叫咗 牛肉漢堡配薯條 睇落都相當唔錯 而且$100都唔洗🤩下次可以再食另收加一

是日餐湯係蘑菇湯啊 勁好飲

🍴西冷牛扒·扒春雞·黑啤豬肉腸 $178