2020-08-23 331 瀏覽
一直好想試大渣哥,但成日都好多人排隊,所以未有緣份試到。今次終於食到喇,排咗大概15分鐘就可以入去開餐!😆·餐牌上面全部都係好鬼馬嘅名,我揀咗「黑牛黑麵」,因為我唔笑就成日俾人話我黑面 🌚,個名夠哂親切感 😂·🔸 黑牛黑麵 🖤🐂🍜($52,轉出前一丁+$5)「收嗲」鮮牛肉麵即係沙嗲牛肉麵,食茶餐廳必定要叫返碗。沙嗲味香濃,出前一丁煮得剛剛好,爽口唔會煮到腍哂!👍🏻 多士選用丹麥麵包,已經搽好牛油、脆卜卜,好出色!值得一提嘅係火腿炒蛋嘅炒蛋,口感嫩滑,趁熱食就最正!🤤 ·🔸 凍檸茶 🍋(凍飲+$3)🔸 凍奶茶 🍋(凍飲+$3)·只有真•香港人可以入去食嘢,嚟得排隊食嘢嘅客人都係「自己人」,感覺好舒服!💛 店員好有禮貌,而且會提供大雨傘俾出面排緊隊嘅客人遮陰,好窩心!下次一定會再嚟幫襯,加油!💪🏻

🔸 黑牛黑麵 🖤🐂🍜($52,轉出前一丁+$5)
黑牛黑麵

🔸 凍檸茶 🍋(凍飲+$3)
🔸 凍奶茶 🍋(凍飲+$3)
黑牛黑麵