2016-01-20 534 瀏覽
我好鍾意­­呢間餐廳, 由裝修到食物, 我都覺得好好食野當然係要食物加環境啦個環境佈置得好靚好精緻, 睇得出係有用心, 覺得食都食得開心享受啲 我哋點咗個二人餐, 揀咗湯, 野菌意粉, 煙三文魚意粉,士多啤梨多士盒, 士多啤梨奶昔同朱古力奶昔粟米忌廉湯夠濃, 好飲! (我特別鍾意濃湯~) 野菌意粉個汁好好食呀, 係牛肝菌汁黎. Yummy yummy~~又夠多汁喎. 我覺得意粉就係要多汁! 咁個意粉先夠juicy嫁嗎 煙三文魚意粉都好食. 有煙三文魚同熟三文魚嫁~個汁都唔錯 奶昔好靚呀, 士多啤梨奶昔同朱古力奶昔都好奶味 (我係鍾意重奶味嘅奶昔嫁), 咁士多啤梨奶/朱古力味都重~ “士多啤梨多士盒”好多士多啤梨呀, 士多啤梨又夠甜. 個雪糕面仲有啲脆脆哋, 係乜黎? 我諗係糖粒? 幾好咬口喎. 係心型嫁, 但我咬碎咗. 唔影出黎啦哈哈 老闆好好咁俾咗個羊架同金莎骨我哋試, 佢話係包埸時先會有的食物. 羊架唔騷喎, 我平時唔食羊嫁. 但我真係覺得呢個好食.金莎骨都好香口呀. 幾高質素啵.呢個煙肉卷都好好食 個蛋仲係juicy嫁!!!
我好鍾意­­呢間餐廳, 由裝修到食物, 我都覺得好好

食野當然係要食物加環境啦

粟米忌廉湯夠濃, 好飲! (我特別鍾意濃湯~)
粟米忌廉湯

野菌意粉

煙三文魚意粉都好食. 有煙三文魚同熟三文魚嫁~個汁都唔錯
三文魚意粉

士多啤梨奶昔
朱古力奶昔
士多啤梨多士盒

羊架、金莎骨

羊架唔騷喎, 我平時唔食羊嫁. 但我真係覺得呢個好食.

金莎骨都好香口呀. 幾高質素啵.

呢個煙肉卷都好好食 個蛋仲係juicy嫁!!!
煙肉卷
2016-01-06