2024-02-29 127 瀏覽
頂唔緊啦🤯~隔兩日就要再食一轉嘅Burger🍔坐落係airside 5樓food court (foodmuse)Burger🍔黎講,平就唔係好平但佢貴又唔係好貴喎。第一次食嘅時後係假日嘅中午時段人流甚多,所以就揀左外賣坐airside出面個公園食。當日陽光非常充沛氣溫亦剛好,十足置身於外國非常寫意。而成個menu入面,我最中意就一定係white mushroom burger 🍄🍔🫶🏻+ 1/2 cheese fries🧀🍟,蘑菇加上牛肉漢堡扒一放入口果種香氣就會充滿你個口腔,當果種香氣係你口腔無處容身佢就會直上你鼻哥窿👃🏼上你個腦🧠,真係一試入魂🤯。但係牛肉漢堡扒就唔會係重牛肉味果種,所以如果係期待重肉香的話就會有D失望啦~但整體而言我覺都係十份驚喜,大啖可樂大啖薯條🍟加漢堡,會有大大嘅滿足感👐🏻
Burger🍔黎講,平就唔係好平但佢貴又唔係好貴喎。

半份芝士薯條
白蘑菇牛肉漢堡
白蘑菇牛肉漢堡+招牌薯條(套餐)
脆炸雞塊漢堡+半份芝士薯條(套餐)
招牌漢堡/經典芝士漢堡+ 半份洋蔥圈/半份芝士薯條
2024-02-26
$76 (其他)
半份芝士薯條
白蘑菇牛肉漢堡
白蘑菇牛肉漢堡+招牌薯條(套餐)
脆炸雞塊漢堡+半份芝士薯條(套餐)
招牌漢堡/經典芝士漢堡+ 半份洋蔥圈/半份芝士薯條