2023-05-03 97 瀏覽
嚟到九龍城,一係食泰國菜,一係打邊爐,今晚就嚟呢度打邊爐😚揀咗食呢間,因為之前食咗都覺得高質,值得再去食過😉呢次就揀咗鴛鴦鍋,一邊清湯,另一邊梗係火鍋必有既沙嗲湯啦😆一清一濃,夠哂balance肉就叫咗安格斯肥牛and西班牙黑毛豬,兩個雖然唔係呢度頂級嘅肉,但係都令到人讚不絕口,油香肉嫰,而且有厚度,食落夠滿足🤤而手打嘅嘢都好有水準,三寶丸粒粒肉味香濃,又足料😙另外蝦滑絕對一定要叫,相信係我食過最彈牙,媲美海底撈👍🏻👍🏻鮮蝦水餃勁大粒,入面除咗蝦之外仲有木耳同冬菇,非常有驚喜😍而呢度除咗一般醬料,每枱都仲一碟xo醬,拎啲肉點吓你都咪話唔過癮😂最後埋單每人$400度,性價比高,環境又舒服😌下次再嚟食都絕對唔介意

• 手切安格斯肥牛