2019-08-17 42 瀏覽
之前係中環返工既時候已經好想黎試呢間日本野,但奈何每次經過都full house,今日難得有位就黎試下。見到個海膽杯果下已經哇左一聲,d海膽多到滿瀉咁制,每食一口都要小心翼翼怕佢跌出黎。海膽杯材料非常豐富,有大量既海膽之餘,仲有黑魚子、海葡萄、吞拿魚白蝦同蟹肉。由於每一層既配搭都唔同,所以食落每一啖都有唔同既驚喜,而且每樣食材都非常新鮮,食完真係有種幸福既感覺。碳燒蠔呢個真係不得了,蠔味好鮮好突出,食完係意猶未盡!必推!刺身拼盤帆立貝好鮮甜,放係檸檬上面增添左d清新既味道;牡丹蝦 好大隻,而且肉質鮮嫩。鵪鶉蛋串炸即炸熱辣辣,外層炸好好酥脆,又唔厚粉,正!芝士魚餅魚餅爽口彈牙,咬落啲芝士係爆出黎,好正!滑蛋豬排飯首先份量係好大份,2個人都係勉強食得完。d蛋非常滑,好食到淨係用d蛋送飯都夠。 豬扒幫你切好曬,非常貼心。

碳燒蠔
呢個真係不得了,蠔味好鮮好突出,食完係意猶未盡!必推!

刺身拼盤

鵪鶉蛋串炸
即炸熱辣辣,外層炸好好酥脆,又唔厚粉,正!

芝士魚餅
魚餅爽口彈牙,咬落啲芝士係爆出黎,好正!

滑蛋豬排飯