La Parrilla Steakhouse

2023-10-04 95 瀏覽
中環的主打牛扒的餐廳。請記得提前預訂,因為這家餐廳非常受歡迎。當日去到幾乎全場滿座🫣這家餐廳的環境非常氣派以傳統的歐陸風格為主題,整個就餐氛圍非常好。Order好晒啲嘢呢,就會有餐包送到可以跟返個別喜好揀另要黑醋配橄欖油🩷前菜🤤🤤牛肉他他Steak Tartare清爽嘅洋蔥,配生牛肉非常開胃。焗烤芝士Melted Provolone Cheese呢個係用唔同嘅芝士焗埋一齊再配一啲麵包,所以一定要趁熱食先有嗰個拉絲同埋半溶嘅口感。我們每個人都點了不同部位的牛扒包括牛肩和牛下腹。個人推薦牛肩Flat Iron 因為它的口感更加嫩滑,肉質更加鮮嫩。如果你喜歡更有嚼勁和濃郁的牛肉味道,可以選擇牛下腹Hanger Steak所有牛扒都會有個配菜,咁我哋揀咗新鮮炸薯條同埋沙律,非常推薦配沙律,因為其實成個套餐都係非常飽肚,所以可以食啲沙律開下胃,中段休息一下。整體呢間服務都很好。因為佢會等你食完一道菜再喺差唔多時間為你預熱牛扒碟👍🏻讚午市套餐已經有麵包、前菜、主食、配菜同埋飲品,飲品可以推薦大家飲Ginger Ale | Ginger Beer非常正。另外呢可以加錢飲餐廳嘅Wine。
以傳統的歐陸風格為主題,整個就餐氛圍非常好。
Order好晒啲嘢呢,就會有餐包送到
可以跟返個別喜好揀另要黑醋配橄欖油🩷

前菜🤤🤤

牛肉他他Steak Tartare
清爽嘅洋蔥,配生牛肉非常開胃。

焗烤芝士Melted Provolone Cheese

我們每個人都點了不同部位的牛扒包括牛肩和牛下腹。
個人推薦牛肩Flat Iron
因為它的口感更加嫩滑,肉質更加鮮嫩。