2023-02-15 20 瀏覽
難得情人節去食飯 周圍餐廳都滿晒見到OpenRice推薦呢間餐廳所以就book黎試下!因為同行有朋友生日,於是打去問下有無蛋糕可以預備定先,聽電話嘅姐姐話佢地轉咗泰國餐廳所以就無蛋糕🥹可惜係因為呢度都無更新最新餐牌同食後感 fake咗添!我地三個人叫咗四個菜泰式炒金邊粉、泰式臘腸炒芥蘭、軟殼蟹咖喱同情人節菜單青口配忌廉汁菜單睇落去都好正常,點知一黎到就出唒事!首先份量非常少,炒菜隻碟大概一隻手掌大🌚之後就係所有嘢都好咸好咸。。。炒芥蘭臘腸已經有味,但食落去就知應該再落咗好多鹽,芥蘭仲要炒到乾唒🌚金邊粉係用茄醬炒出嚟,又濕又咸之餘,似西炒意粉多過Pad Thai!! 咖哩軟殼蟹又係勁咸,咖哩係港式咖喱🍛不過好在比嘅份量都多 有兩隻大蟹!最後就係青口 。。。食落去有沙 又係好咸。。。總括嚟講呢間餐廳除咗環境okay,野食真係好麻麻,員工態度好好但食物質素真係要大大改善!
難得情人節去食飯
周圍餐廳都滿晒見到OpenRice推薦呢間餐廳
所以就book黎試下!
可惜係因為呢度都無更新最新餐牌同食後感 fake咗添!

我地三個人叫咗四個菜
菜單睇落去都好正常,點知一黎到就出唒事!

首先份量非常少,炒菜隻碟大概一隻手掌大🌚
之後就係所有嘢都好咸好咸。。。
最後就係青口 。。。食落去有沙 又係好咸。。。