2024-04-27 18 瀏覽
去到 #中環 唔知食咩好 見到呢到 #weekend 都有 #午市套餐 價錢都唔算好貴就試下🥸我哋嗌咗鮮果荔枝蝦球🦐真係成粒荔枝噉 好可愛😍咬入口啖啖蝦肉 而且都真係見到原隻蝦粒👍配搭菠蘿同無花果 唔錯呀🤩福建金湯佛跳牆套餐🪷套餐有佛跳牆 麵 小食 同嘢飲🤩佛跳牆🪷細細盅 但用料都唔算少 有鮑魚 倒一半左加湯汁落麵到昇華返個味🌟建議大家都可以加個辣醬吊一吊味🌶️小食揀咗臘味雞肉卷🫔味道不錯 桂圓檸檬烏龍茶🍋真係好有驚喜 雖然檸檬味唔算好強烈 但茶底好清好香 大愛😍鐵板鹽焗蟶子🧂佢哋 #期間限定嘅 #menu 雖然影落好似田雞🐸但食落幾好😆簡簡單單又夠味 而且每隻都好飽滿有肉🤙🏻四口酸菜魚泗粉套餐🎣套餐有酸菜魚粉 小食 同嘢飲😋四口酸菜魚泗粉🐠好好味好驚艷✨冇諗過 #福建 菜系 #餐廳 連 #川菜 都做得咁出色🤩啲魚片十級嫩滑冇骨 而且好索汁😍酸菜同泗粉都好入味😭巨愛🥇小食揀咗咸香酥炸黃花魚🐡冇骨而且真係好香口酥脆🥰如果再多啲就正🤤嘢飲可以揀湯添呀 我哋揀咗姬松茸竹蓀排骨湯🍲同樣好足料同真材實料👍正呀甜品我哋嗌咗白茶流心丸🤍呢個好高質 入面有芋泥 但成粒唔會覺得 多炸粉 太甜同厚皮 比例啱

我哋嗌咗

福建金湯佛跳牆套餐🪷
套餐有佛跳牆 麵 小食 同嘢飲🤩

佛跳牆🪷細細盅 但用料都唔算少 有鮑魚

小食揀咗臘味雞肉卷🫔味道不錯

四口酸菜魚泗粉套餐🎣
套餐有酸菜魚粉 小食 同嘢飲😋

甜品我哋嗌咗
白茶流心丸🤍呢個好高質 入面有芋泥 但成粒唔會覺得 多炸粉 太甜同厚皮 比例啱啱好😍真心好出色🤙🏻🤙🏻😋

椰奶銀耳燉桃膠🍑成篇講咗好多次好足料 但真係要繼續講😹好多桃膠同銀耳 椰味又濃 好開心食咗呢兩個甜品作結🫶🏻🫶🏻

#IFC@嚟講呢啲價錢配合呢個質素真係好抵 已經諗好下次帶埋屋企人嚟食