疫情期間,經外賣app已經叫過好多次!今日終於唔懶寫下食評!橋香園有兩間舖,一間中環威靈頓街,一間上環!我個人覺得上環嗰間服務好好所以一直支持!先講食物後講服務叫過好多次,長話短說,墨丸一般!以下係我精挑細選既配搭紫菜蘿蔔豬紅豬頸肉牛肝菌冬菇薯粉呢幾個餸都好出色,所以我一直都係甘嗌,唯獨要特別講既係。。。佢地有撈粉同湯粉,第一次我唔小心揀佐撈粉,黎到無湯,當時心唸無湯既喂。。不過都幾惹味,之後某天reorder先見previous record 係揀佐撈粉,甘緊係無湯啦(我誤會了), 不過都好好食的!今次揀湯粉!都好好食!啲餸一流!薯粉入味好正!額外要讚既係,大家經app未必揀到想食既餸,我試過一次,平時佢有豬紅但app無,我就試下喺app order ,但notes話轉豬紅,結果黎到,真係有豬紅!🥰🥰🥰😭😭感動!令我一直幫襯!
叫過好多次,長話短說,墨丸一般!以下係我精挑細選既配搭
紫菜蘿蔔豬紅豬頸肉牛肝菌冬菇薯粉

今次揀湯粉!都好好食!啲餸一流!薯粉入味好正!
2020-08-24