2023-11-03 8 瀏覽
係九龍城發現左間性價比高既西餐廳宋皇臺站B3出口行過幾條街就到門口係日系木色大門 店內裝俢以木色為主枱與枱之間有段距離 店員都好有禮貌 坐落幾舒服香烤紐西蘭肉眼扒餐 $188晚餐有多款套餐選擇 價錢都唔貴 我揀左紐西蘭肉眼扒餐湯係忌廉蕃茄湯 係好濃郁既蕃茄湯肉眼扒又厚又JUICY 外皮香烤過好好食有配菜之餘薯角份量都唔少 餐飲揀左水蜜桃冰茶 HOSEA 自家製美國安格斯牛肉漢堡配薯條 + 菠蘿 $173 加左$15要塊菠蘿 仲會煎到微焦好正自家製醬汁酸酸甜甜好食最驚喜係塊安格斯牛可以揀幾成熟雖然唔係餐但有一杯汽水 好滿足
係九龍城發現左間性價比高既西餐廳

自家製醬汁酸酸甜甜好食
最驚喜係塊安格斯牛可以揀幾成熟
雖然唔係餐但有一杯汽水 好滿足

2023-11-02 15 瀏覽
成日行九龍城都唔知,朋友話我知開咗間歐綠色餐廳好特別㗎😁門口都已經好靚喇😍入到去有一種好寧靜同好清新舒服嘅感覺呀💯佢有好多款套餐仲有散叫添😁咁就梗係叫套餐抵食啲啦💯🐮香烤紐西蘭肉眼扒配匙嘅薯菜,套餐仲會跟埋🥣餐湯同埋一杯嘢飲㗎,餐湯今日係蕃茄忌廉湯好creamy, 有埋麵包仲perfect呀😅Woo肉眼扒五成熟火喉恰到好處超juicy入口即溶“正”, 啲薯菜係瓜同埋蕃茄仲有薯角 ,薯角脆卜卜裏面軟淋淋嘅薯蓉好惹味👍😋🐷香焗英國嫰豬柳半焦糖菠蘿,而呢個套餐呢就跟咗個🥗沙律同埋一杯嘢飲, 我就跟咗個沙律係意大利醋蟹柳粟米沙律, 操配搭粟米同埋蟹柳又幾新鮮喎😍主角嚟喇我個豬柳上面有塊燒咗少少嘅菠蘿㗎 😋😋豬柳軟腍腍,連埋菠蘿一齊食好甜好好味, 點埋個醬汁仲“正”呀💯💯🍹🍹抽子茶同水蜜桃冰茶清甜fresh❤️Hosea地址: 九龍城福佬村道21號地舖

🍹🍹抽子茶同水蜜桃冰茶清甜fresh❤️

Hosea
地址: 九龍城福佬村道21號地舖

《香焗英國嫩豬柳伴焦糖菠蘿》豬柳一刀切落去已經知道好嫩配搭燒香咗嘅焦糖菠蘿🍍 完全不會覺得膩配菜亦好有誠意 特別點名薯角 又熱辣辣又香脆《雙重芝士肉醬意大利粉》除咗係雙重芝士🧀🧀 餐廳仲細心地烤香咗芝士 望見都覺得吸引意粉軟硬度剛剛好 對意粉質地有要求嘅朋友都表示欣賞《芒果拿破崙》除咗賣相吸引 食落custard好香 拿破崙亦脆卜卜 配搭香甜芒果一定唔會出錯🥭午餐仲配有餐湯或沙律同飲品 餐湯好creamy好有蕃茄香🍅 沙律清清涼涼甜甜酸酸好開胃🥗飲品除咗咖啡茶仲有多款選擇

《香焗英國嫩豬柳伴焦糖菠蘿》

餐湯好creamy好有蕃茄香🍅
沙律清清涼涼甜甜酸酸好開胃🥗
飲品除咗咖啡茶仲有多款選擇

2023-10-30 11 瀏覽
屋企好近九龍城,放工想食下其他店,所以就行過黎搵食。黎到九龍地最出名緊係泰國菜啦,但經開見到呢間cafe都好多野食,就決定試下。2人套餐$380(包餐湯或沙律,小食薄餅意粉各1款,及2杯餐飲)🫕薯仔湯🫕餐湯夠幼滑creamy,飲落忌廉味濃,有口感。🥗蟹柳粟米沙律🥗粟米蟹柳好新鮮,配上沙律醋酸甜開胃。🍟炸魚薯條🍟以小食黎講都幾大份,配上茄汁同黑松露醬,任君選擇。新鮮熱辣,外脆內軟,抵食。🍕夏威夷薄餅🍕薄餅屬薄批,但都好酥脆,鋪滿芝士同蕃茄醬,連同菠蘿同煙燻火腿,咸甜中和得岩岩好,唔會覺得油膩。而且批邊好脆,好似食緊餅乾咁。🍝卡邦尼扁意粉🍝味道濃郁,口感幼滑,配上啖啖煙肉碎,每條意粉都好掛汁,充滑芝士同咸香味,意粉質感適中。🐷香焗英國嫩豬柳伴焦糖菠蘿🐷$158賣相好吸引,有菜有焗薯,塊菠蘿同豬柳都好大,菠蘿微煮,酸酸甜甜好開胃,豬柳超嫩滑,唔鞋口,兩者配搭出奇地夾。評語食物有質素待應有禮友善🐵推介🍌🍌🍌🍌🍌(5🍌為滿分)📌 Hosea地址:九龍城福佬村道21號地下#Monkey#foodie#kowlooncity美食#食評#外食#知己相聚#九龍城#福佬村道#hosea#cafe#卡邦尼#

🫕薯仔湯🫕
餐湯夠幼滑creamy,飲落忌廉味濃,有口感。

🥗蟹柳粟米沙律🥗
粟米蟹柳好新鮮,配上沙律醋酸甜開胃。

🍟炸魚薯條🍟

🍕夏威夷薄餅🍕

🍝卡邦尼扁意粉🍝

🐷香焗英國嫩豬柳伴焦糖菠蘿🐷$158

評語
食物有質素
待應有禮友善

🐵推介🍌🍌🍌🍌🍌(5🍌為滿分)

📌 Hosea
地址:九龍城福佬村道21號地下

#Monkey#foodie#kowlooncity美食#食評#外食#知己相聚#九龍城#福佬村道#hosea#cafe#卡邦尼#炸魚薯條#夏威夷#薄餅#豬柳#菠蘿
我地揀咗2人分享套餐ᐠ( ᐕ )ᐟ有包餐湯同沙律🥗可以揀一個10 inch pizza + 一款main course/一款pasta or risotto👨🏻‍🍳🤳🏻水牛城雞翼👦🏻幾鍾意食水牛城雞翼☺️見到小食有就追加左~呢款係冇炸衣嘅雞翼 食落表面有焦香味\(//∇//)\醬汁酸酸辣辣 係好典型嘅水牛城雞翼味道😋👨🏻‍🍳🤳🏻三文魚牛油果Pizza成個Pizza上面都佈滿左牛油果同煙三文魚花視覺上都好滿足可以打下卡批底算係比較薄有得食牛油果即刻覺得個pizza幾健康😛👨🏻‍🍳 🤳🏻 香烤紐西蘭肉眼扒伴薯菜我地嗌左七成熟😋平時都會比較下唔同餐廳嘅牛扒 今次呢塊味道同埋口感都唔錯~ 調味上唔會過重 配牛扒汁食都幾夾 而且唔會難咬😋 咁岩今日嚟有枱慶生好溫馨\(//∇//)\
我地揀咗2人分享套餐ᐠ( ᐕ )ᐟ
有包餐湯同沙律🥗

👨🏻‍🍳🤳🏻水牛城雞翼
👦🏻幾鍾意食水牛城雞翼☺️見到小食有就追加左~
呢款係冇炸衣嘅雞翼 食落表面有焦香味\(//∇//)\
醬汁酸酸辣辣 係好典型嘅水牛城雞翼味道😋

👨🏻‍🍳🤳🏻三文魚牛油果Pizza
批底算係比較薄
有得食牛油果即刻覺得個pizza幾健康😛

👨🏻‍🍳 🤳🏻 香烤紐西蘭肉眼扒伴薯菜
我地嗌左七成熟😋
平時都會比較下唔同餐廳嘅牛扒 今次呢塊味道同埋口感都唔錯~
調味上唔會過重 配牛扒汁食都幾夾 而且唔會難咬😋

咁岩今日嚟有枱慶生好溫馨\(//∇//)\
  • 香烤紐西蘭肉眼扒
2023-10-26 8 瀏覽
今晚陪媽媽到九龍城逛街,醒起上次同老公去過一間不錯的西餐廳,剛巧媽媽也想吃西餐,便再次光顧😊我哋唔係好肚餓,叫了一個精選套餐,即係比$196就有香焗英國嫩豬柳伴焦糖菠蘿、是日餐湯蕃茄湯、蜜糖雞中翼;另多加$58點了芒果拿破崙,再來一個$108的龍蝦濃湯配蒜蓉包,即係不用$400就可以喺一間裝修雅致的餐廳享受高質服務及食物質素佳的晚餐,性價比高👍這裏的食物食材不錯,豬柳果然嫩滑;蕃茄湯醒神開胃係媽媽的至愛;龍蝦湯有整隻大蝦配以卜卜脆的蒜蓉包當然也沒有令我失望;蜜糖雞中翼上枱熱辣辣的,兼皮脆肉嫩,肥美大隻很快就俾我哋秒殺;最後的芒果拿破崙不會太甜,也十分脆口,水準極高呢👍

2人分享套餐 $430套餐內包括是日餐湯或是日精選沙律而當天的餐湯碰巧是小公主喜歡的雜菜湯😍雜菜湯內有給足給滿的蔬菜🍅🧅🥕🧄紅蘿蔔、西芹、蕃茄、洋蔥等營養價值拉高拉滿!ʚ♡⃛ɞ小食可在英式炸魚配薯條/ 蜜糖芥末雞翼/水牛城雞翼/ 芝士肉醬焗薯角/椒鹽牛舌/燴藍青口忌廉汁或白酒汁/意式芝士焗肉丸中任選一項熱愛海鮮的小公主當然選擇了燴藍青口!青口肉個頭不大但肉質超級鮮嫩配上白酒汁更添鮮味🍾 ̆̈ ·͜·♡Pizza 方面選擇了很少出錯的夏威夷薄餅小公主一開始以為會是千島醬調味想不到居然原來是蕃茄醬餅底😂用上厚切煙肉脂肪比例較少口感也更好呢!!! ᖰ ˙ỏ˙ ᖳ小公主不是正宗的pizza食家Aka喜歡Pizza有菠蘿的😂😂🍍Main course則選擇了香烤紐西蘭肉眼扒伴薯菜牛扒五成熟剛剛好🥩切開橫切面能看到微微的血水紐西蘭牛肉雖然沒有安格斯的濃厚肉味但整體肉質軟腍₍ᐢ •͈ ₃ •͈ ᐢ₎♡沾上gravy汁還是不錯吃!薯角新鮮熱辣炸起非常金黃酥脆!至於套餐飲品可選咖啡/蜂蜜柚子茶(凍飲加$5)或冷泡茶/水蜜桃冰茶/青蘋果冰茶最終我們+$5要一杯iced americano再+$20要了一杯flat w
2人分享套餐 $430
套餐內包括是日餐湯或是日精選沙律
而當天的餐湯碰巧是小公主喜歡的雜菜湯😍
雜菜湯內有給足給滿的蔬菜🍅🧅🥕🧄
紅蘿蔔、西芹、蕃茄、洋蔥等
營養價值拉高拉滿!ʚ♡⃛ɞ

熱愛海鮮的小公主當然選擇了燴藍青口!
青口肉個頭不大但肉質超級鮮嫩

牛扒五成熟剛剛好🥩
切開橫切面能看到微微的血水
紐西蘭牛肉雖然沒有安格斯的濃厚肉味
但整體肉質軟腍₍ᐢ •͈ ₃ •͈ ᐢ₎♡
沾上gravy汁還是不錯吃!
薯角新鮮熱辣炸起非常金黃酥脆!

至於套餐飲品可選咖啡/蜂蜜柚子茶(凍飲加$5)
或冷泡茶/水蜜桃冰茶/青蘋果冰茶
最終我們+$5要一杯iced americano
再+$20要了一杯flat white
兩杯飲品都是正常發揮水準呢🤍🤎

推介指數:7.15/10

📍Hosea (九龍城)
Address: 九龍城福佬村道21號地舖

#princess_九龍城
#princess_西餐
#princess_cafe

#instafood #foodshare #food #foodie #foodlover #foodstagram #hkfood #hkfoodie #hkig #hkfoodig #hkfoodblogger #hkfoodporn #hkfoodblog #hkig #hkigfood #foodsharing #fooddiary #九龍城美食 #九龍城泰國菜 #九龍城cafe #九龍城好去處 #香港cafe #九龍城 #將軍澳美食 #hkcafe #相機食先
2023-10-24 8 瀏覽
香港人去九龍城多數是吃泰國菜,今晚我和老公便搞搞新意思~食西餐。Hosea晚上除了二人或四人套餐,亦供應多款精選套餐。套餐包沙律或薯仔忌廉湯、一份主菜及飲品。我們點了以下菜式:1)黑椒煙鴨胸燴意大利粉~黑椒汁調得恰到好處,除了鴨胸外,還有甘筍、青椒及洋葱伴碟,令整體味道更豐富。2)香焗三文魚柳拼虎蝦配忌廉汁~三文魚柳煎得外脆內嫩,虎蝦蝦肉彈牙。套餐只需加$58便可跟自家製迷你Broken Tiramisu。Tiramisu 實在是全晚的驚喜之作。首先賣相已相當吸睛,口感柔滑,充滿香濃咖啡味道,配上傳統製作Tiramisu 必用的手指餅作裝飾及襯底,令整道甜品更發揮到極致。配搭熱咖啡來吃,呻一口咖啡,嗜一口Tiramisu ,簡直是Perfect match 。
  • Tiramisu
2023-10-21 10 瀏覽
每個星期都有一至兩日同朋友黎九龍城做運動~九龍城一向多好野食,除咗泰菜之外,呢間小西餐都唔錯-// 前菜 //🍴忌廉粟米湯// 意粉 //🍴 蒜香辣椒虎蝦意粉意粉的硬度很好👍🏻而且味道好香,食到中間就覺得好辣,有中辣程度🍴蒜香蜆肉白酒汁扁意粉蒜香味道濃,蜆肉份量亦好多,意粉超好食,比平時嘅意粉更加煙韌// Dessert//🎂芒果拿破崙餅皮幾鬆脆,芒果酸甜加埋吉士醬食完仲開胃值得一提係呢到環境好舒服,九龍城好多餐廳都坐得好迫,呢間不錯👍🏻👍🏻
// 前菜 //
🍴忌廉粟米湯

// 意粉 //
🍴 蒜香辣椒虎蝦意粉

🍴蒜香蜆肉白酒汁扁意粉

// Dessert//
🎂芒果拿破崙
餅皮幾鬆脆,芒果酸甜加埋吉士醬食完仲開胃

2023-10-16
  • 辣蒜蜆肉白酒汁扁意粉
2023-10-20 8 瀏覽
九龍城近幾年開咗大大小小唔同嘅Cafe店,其實每一家都想試,其中呢間最近我落車嘅位置,所以就即刻試吓水準如何!▪️ 蒜香辣椒虎蝦扁意粉:意粉嘅生熟程度上恰到好處,意粉咬口煙韌唔腍,食到蒜香味而加左辣椒令到成個意粉更加冶味,如果可以有兩隻虎蝦就更完美美味指數:🌟🌟🌟🌟🌟 ▪️白酒汁燴藍青口:作為前菜份量都好足夠,而家白汁都陪得幾好,就算唔飲酒嘅人都可以接受到,藍青口都好爽口,不過其中有一兩隻有些少腥味美味指數:★ ★ ★ ★ ☆▪️至尊海鮮薄餅:薄餅份量足夠,配料亦都好多,薄餅配合到香港人嘅口味,所以應該大部份香港人都會接受美味指數:★ ★ ★ ★ ☆⁣▪️ 燒法國春雞配薯菜:雞皮炸得好脆好好味,而入邊嘅雞肉仲係好嫩滑juicy,春雞係值得再食!美味指數: 🌟🌟🌟🌟🌟—————————————環境分數:★ ★ ★ ★ ☆美味分數:🌟🌟🌟🌟🌟服務分數:🌟🌟🌟🌟🌟價錢分數:🌟🌟🌟🌟🌟—————————————

美味指數:🌟🌟🌟🌟🌟
價錢分數:🌟🌟🌟🌟🌟
—————————————
  • 燒法國春雞配新薯
2023-10-20 8 瀏覽
今次去九龍城食咗一間幾好食嘅西餐,離地鐵都唔遠,都幾方便。今次叫咗個2人餐($430)有一份小食,有2個餐湯/沙律,一個pizza同一個main ,而且仲要有2杯野飲,真係好抵食!!小食揀咗蜜糖芥末雞翼,pizza叫咗個西西里辣肉腸,main 揀咗個德國咸豬手拌薯條餐湯係蕃茄濃湯,蕃茄味好濃,幾好飲,沙律係雜果沙律,生果份量都算多,好豐富!蜜糖芥末雞翼雞翼大大隻,外皮香脆可口,咬落多汁,調味鹹甜適中西西里辣肉腸 Pizza 好好食,上枱果陣熱辣辣,而且蕃茄味同芝士味都好香濃,餅底夠薄夠脆德國咸豬手拌薯條上枱薯條熱辣辣又脆,唔錯,咸豬手份量好大 ,豬手每一舊都係好大舊,個皮又香又脆,好高質!野飲揀咗一杯白桃冰茶同青蘋果冰茶,野飲已經有糖,桃味同青蘋果味道都幾出,而且飲落唔會好甜佢個set 嘅份量我覺得夠3個人食,而且佢依個價錢有依個質素嘅pizza同德國豬手食,真係好抵!!

蜜糖芥末雞翼
雞翼大大隻,外皮香脆可口,咬落多汁,調味鹹甜適中

西西里辣肉腸 Pizza

德國咸豬手拌薯條

• 德國咸豬手拌薯條
2023-10-19 2 瀏覽
晚上同教會好朋友,一行三人共享晚餐,分享近況。平時看見早餐時段多人。因細食所以我們點了一個二人套餐,有湯及沙律選擇,小食一看被名字吸引的椒鹽牛舌,味道👅驚喜好味。主餐有兩款食物,我們選擇了牛油果🥑三文魚Pizza及豬手。牛油果味道不會太濃,口感清新豐富。豬手也不太亁。環境給人感覺憂悠,座位距離空間充足。可能暢談一番,不會怕影響別人。服務員態度和藹,給人舒服😌感覺。下次也會再光顧,試吓其他菜式。
牛油果味道不會太濃,口感清新豐富。
下次也會再光顧,試吓其他菜式。
2023-10-19 6 瀏覽
我今日同阿媽行過九龍城,想買大閘蟹食,大閘蟹未買到,就先肚餓,行到見到依間餐廳門口感覺好清新,就決定入去試下。門口係自動化電子木門,一入到去,成間舖頭都係簡約木質裝修,近門係落地大玻璃,採光度好高,成間店舖感覺好文青,比人舒服嘅感覺。香焗英國嫩豬柳伴焦糖菠蘿賣相好靚,估唔到仲好好食。一刀切落去,豬柳好軟腍,一啲都韌,去買果汁食,味道剛剛好。焦糖菠蘿酸酸甜甜,食落好醒神開胃,夾埋豬柳食,好配合!伴碟嘅薯角香脆可口,外脆內軟,翠玉瓜都係炒過嘅,爽口味美。香煎三文魚柳伴帶子刁草忌廉汁三文魚魚皮,煎得外皮脆脆的,肉質細嫩鮮味,食到三文魚嘅鮮。帶子彈牙,食落有口感。配刁草忌廉汁食,清新好吃。伴碟嘅薯蓉好香滑,有入口即溶嘅感覺。餐湯:薯仔湯餐湯幼滑,飲落仲有啲洋蔥粒同薯仔粒,並加入忌廉,美味有口感。餐飲:蜂蜜柚子茶蜂蜜柚子茶熱辣辣送來 ,清甜可口,正好為今日涼風送爽嘅日子添上溫暖。店員話餐牌係每星期更換,好有誠意。

我今日同阿媽行過九龍城,
想買大閘蟹食,
大閘蟹未買到,就先肚餓,
行到見到依間餐廳門口感覺好清新,
就決定入去試下。

門口係自動化電子木門,
一入到去,成間舖頭都係簡約木質裝修,
近門係落地大玻璃,採光度好高,
成間店舖感覺好文青,比人舒服嘅感覺。

香焗英國嫩豬柳伴焦糖菠蘿
賣相好靚,估唔到仲好好食。
一刀切落去,豬柳好軟腍,
一啲都韌,去買果汁食,味道剛剛好。
焦糖菠蘿酸酸甜甜,食落好醒神開胃,
夾埋豬柳食,好配合!
伴碟嘅薯角香脆可口,外脆內軟,
翠玉瓜都係炒過嘅,爽口味美。

香煎三文魚柳伴帶子刁草忌廉汁
三文魚魚皮,煎得外皮脆脆的,
肉質細嫩鮮味,食到三文魚嘅鮮。
帶子彈牙,食落有口感。
配刁草忌廉汁食,清新好吃。
伴碟嘅薯蓉好香滑,有入口即溶嘅感覺。

餐湯:薯仔湯
餐湯幼滑,飲落仲有啲洋蔥粒同薯仔粒,
並加入忌廉,美味有口感。

餐飲:蜂蜜柚子茶
蜂蜜柚子茶熱辣辣送來 ,清甜可口,
正好為今日涼風送爽嘅日子添上溫暖。

店員話餐牌係每星期更換,好有誠意。

薯仔湯
蜂蜜柚子茶
2023-10-18
薯仔湯
蜂蜜柚子茶
  • 香焗焦糖菠蘿英國嫩豬柳
2023-10-18 15 瀏覽
一直以為九龍城淨係得泰國菜,原來都有出色既西餐廳!依間距離宋皇臺港鐵站亦相當近,B2出口步行5分鐘就到。餐廳既裝潢純尚簡潔,一入到去已經有一種舒服既感覺。而食物價錢都收費合理。今次同屋企人就叫咗兩個套餐,每個套餐都會包沙律/湯,一個主食,同埋一杯飲品。是日沙律生菜薯仔沙律,食落非常清甜開胃,食材新鮮是日餐湯 (薯仔湯)薯仔湯睇落賣相都唔差,味道濃郁,讚讚👍香焗英國嫩豬柳伴焦糖菠蘿 $158呢個英國豬柳煎得相當唔錯,外表煎到金黃色 微脆,又唔會太過焦。而且好大塊,份量純對足夠,配上燒菠蘿,有些甜味陪襯,味道很好,唔會太膩。炸薯角亦是即刻炸,非常新鮮!香烤紐西蘭肉眼扒,是日時蔬 $188肉眼扒好厚好大塊,而脂肪分佈均勻。👍👍烤完之後,睇落有啲焦,但食落都有肉針,唔太乾。絕對對得起呢個價🤭👍追加 藍莓芝士蛋糕 $38芝士蛋糕擺盤靚,有士多啤梨同埋藍莓,cream作裝飾。食落都充滿芝士味,二個人加一份就好足夠✅青蘋果冰茶 x2好清新既感覺,會令人一飲想再飲,食得多肉,飲返一啖蘋果茶絕對可以解膩!

是日沙律
生菜薯仔沙律,食落非常清甜開胃,食材新鮮

是日餐湯 (薯仔湯)
薯仔湯睇落賣相都唔差,味道濃郁,讚讚👍

香焗英國嫩豬柳伴焦糖菠蘿 $158

香烤紐西蘭肉眼扒,是日時蔬 $188

追加 藍莓芝士蛋糕 $38

青蘋果冰茶 x2
2023-10-15 10 瀏覽
位於九龍城嘅木系cafe,食過一兩次㗎喇,印象中係好食先再回訪~前菜係蕃茄湯或者薯仔沙律,個湯幾好飲,濃厚杰身creamy~🔘菠菜芝士雲吞配螺絲粉 無論廣東雲吞定意大利雲吞我都鍾意食,菠菜芝士雲吞有香濃芝士味,好似都有四至五隻,螺絲粉唔會煮到腍晒,口感啱啱好~🔘雙層芝士魚柳包配薯條麵包輕輕烘過,本來以為只有芝士係打孖嚟,原來魚柳都打孖上,非常好,加上生菜同他他醬汁,薯條同個包嘅味道都符合預期~ 今次嚟係好想食返上次冇食到嘅甜品,上枱賣相兩款都幾靚~🔘芒果拿破崙拿破崙的酥皮夠脆,加入香滑嘅吉士醬同鮮甜芒果,口感豐富,好快被我哋K.O.~🔘 Broken Tiramisu朋友最愛嘅甜品,手指餅唔會過濕,忌廉幼滑帶點咖啡香同酒香,甜品幾有驚喜兩款都好味,下次嚟想試埋其他甜品~

🔘菠菜芝士雲吞配螺絲粉

🔘雙層芝士魚柳包配薯條

今次嚟係好想食返上次冇食到嘅甜品,上枱賣相兩款都幾靚~
🔘芒果拿破崙

🔘 Broken Tiramisu