雖然抵食度爆燈,但午市時段,客人不多。反觀晚市時段一定要預早book位,我試過即日或一日前巳訂不到。光猛衛生嘅環境,坐得舒服,也不會摧人埋單,12:00起可入座,可以食到7:30pm,飲品選擇超多,服務員定時幫客人换自助加湯樽,清理餐碟,食物上枱速度快,沒有漏單情況出現7:30pm前結帳更有8折優惠。每人送黃金地瓜條一客,配(海苔/甘酶/蕃茄/麻辣)粉和雪糕一客(kitkat/Häagen-Dazs/dreyers)大量桃膠,蟲草花嘅鲜雞湯底,非常養生自己和朋友也不是食肉獸,反而想多試其他火煱食品,所以選了最基本$308吃到飽套餐。飲品選擇非常多,三大個巨型飲品櫃,實有一款啱心意,任點任食嘅花膠大大嚿,跪肉鯇非常彈牙,鱔片口感嫩,鮮蝦入口彈牙,魚雲也非常新鮮,長腳蟹啖啖肉,蜆肉也肥美鮮甜,蔬菜選擇也超多,帝王菜,菜心苗,准山片,蓮藕片......,還有太多麵食,乳製類,台式食品嘅選擇........,仲之就實現哂我嘅火鍋,飲品嘅自由欲望
雖然抵食度爆燈,但午市時段,客人不多。

7:30pm前結帳更有8折優惠。

每人送黃金地瓜條一客,配(海苔/甘酶/蕃茄/麻辣)粉

大量桃膠,蟲草花嘅鲜雞湯底,非常養生

仲之就實現哂我嘅火鍋,飲品嘅自由欲望

2024-01-15 102 瀏覽
😍😍無限時啊!😍😍地方光猛簡潔👍🏻我哋叫咗鴛鴦湯底😋🍅 田園蕃茄濃湯牛肉涮涮鍋🥜台灣沙茶牛肉涮涮鍋個鍋底每邊都有幾條牛肋條👍🏻材料豐富,湯底濃郁🍹飲品亦都有好多唔同嘅選擇,叫佢哋自家沖嘅茶(而我最欣賞就係佢哋嘅🥭愛民芒茉莉花茶同埋黑糖冬瓜檸檬茶,普通嘅茶出邊好多都飲到,而呢兩隻佢哋味道非常夾👍🏻)🍠另外有一樣我都最欣賞嘅就係佢哋嘅黃金地瓜條,有四款唔同嘅調味shakeshake 粉(蕃茄味、麻辣味、海苔味、甘酶味)食物方面我哋叫咗唔太貴嘅~牛頸脊餐😋🔥 18款湯底任選🔥肉類無限再加🔥超過60款火鍋配料🔥前菜熟食無限追加🔥無限暢飲自家製飲品,罐裝飲品等等🔥最後仲有甜品(Häagen-Dazs, movenpick, Dryers,雀巢⋯⋯)

😍😍無限時啊!😍😍
地方光猛簡潔👍🏻
我哋叫咗鴛鴦湯底😋
🍅 田園蕃茄濃湯牛肉涮涮鍋
🥜台灣沙茶牛肉涮涮鍋
個鍋底每邊都有幾條牛肋條👍🏻材料豐富,湯底濃郁

食物方面我哋叫咗唔太貴嘅~牛頸脊餐😋
🔥 18款湯底任選
🔥肉類無限再加
🔥超過60款火鍋配料
🔥前菜熟食無限追加
🔥無限暢飲自家製飲品,罐裝飲品等等
1K
連個餐廳名都講到明冇限時 真係夠晒誠意 一定要支持吓😍==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌好幾款套餐之中我哋揀咗👉🏻台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐 SET B🍲任飲任食基本嘢唔講 推介呢幾款好特別又高質嘅食物💕前菜甜品小食應有盡有😊大人細路唔使讚一定滿足晒每一個胃口🤩🐮Prime Grade安格斯牛頸脊 塊塊都好合標準 牛脂味香濃❤️食極唔停口 要encore幾次先滿足😻🐷西班牙伊比利亞黑毛豬 通常火鍋主打都係食牛 但係呢個黑毛豬肉真心推介👍🏻🐷西班牙無激素雞豬肉片 肥瘦均勻 好小可食到咁高質嘅豬肉💯🐮Prime grade 美國安格斯牛肉 呢個安格斯牛肉又係不得了打邊爐必食👍🏻
連個餐廳名都講到明冇限時 真係夠晒誠意 一定要支持吓😍
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌
🐷西班牙無激素雞豬肉片 肥瘦均勻 好小可食到咁高質嘅豬肉💯
1K
2024-01-12 135 瀏覽
假日約了友人下午打邊爐,上網見到有個無限時涮涮鍋 ,竟然係無限時即想試下咩料。餐廳位於旺角地段十分方便,假日的下午時段唔太多人。餐廳面積頗大。飲品都幾多選擇。有熱飲。混醬。餐牌,不同時段及食物有不同收費,7:30前離座係平點,我們2人揀了$257,用餐時間12:00-19:30。湯底有好多選擇。贈送的地瓜條,趁熱食口感脆又甜,付上三款海苔、甘梅及蕃茄味調味粉。藥膳椰子雞,湯底濃郁清甜。Prime Grade美國安格斯牛肉,份量尚算多,牛肉大片,肉質厚實肉味濃。西班牙無激素豬肉片,好刀法!竟然薄得咁透澈,甘拜下風....只可以講想快熟而薄..肉質唔鞋而且軟嫩,味道普通。海蝦,大隻,正常水準。帆立貝,細粒冇乜鮮味。是日精選海鮮-蜆,鮮甜。鹵水豬大腸,韌左點。墨汁香腸,香口。花膠片,份量多,味道普通。新鮮魚雲,正常水準。手工黑松露墨魚丸,有黑松露,唔算太強烈。三星熔岩醬貢丸,口感彈牙。芋頭貢丸,有驚喜,好大粒,內有粒粒芋頭,都幾好味。冬瓜片、鮮萵筍、蟲草花及白蘿蔔。台灣鴨血,口感爽滑。鹵水雞腎,正常水準。芫茜燒賣,竟然有燒賣,好奇一試,都幾重芫茜味。甜不辣,口感煙韌。台灣腸,香口。手工三寶丸
餐廳位於旺角地段十分方便,假日的下午時段唔太多人。
餐廳面積頗大。
飲品都幾多選擇。
有熱飲。
混醬。
湯底有好多選擇。
藥膳椰子雞,湯底濃郁清甜。
海蝦,大隻,正常水準。
帆立貝,細粒冇乜鮮味。
是日精選海鮮-蜆,鮮甜。
鹵水豬大腸,韌左點。
墨汁香腸,香口。
花膠片,份量多,味道普通。
新鮮魚雲,正常水準。
手工黑松露墨魚丸,有黑松露,唔算太強烈。
三星熔岩醬貢丸,口感彈牙。
芋頭貢丸,有驚喜,好大粒,內有粒粒芋頭,都幾好味。
冬瓜片、鮮萵筍、蟲草花及白蘿蔔。
台灣鴨血,口感爽滑。
鹵水雞腎,正常水準。
芫茜燒賣,竟然有燒賣,好奇一試,都幾重芫茜味。
甜不辣,口感煙韌。
台灣腸,香口。
手工三寶丸。
手工麻辣牛丸,都幾辣,味道不俗。
墨魚天婦羅,內有墨魚粒口感彈牙。
愛文芒果茉莉花茶,香芒果味又清甜。
甜品揀了Dreyer's D-Collection Tea Sensations印度皇家茶雪糕,茶味濃厚,少許苦有回甘甜味,幾美味呢。

二百幾蚊可食到咁長時間真係幾抵,食物尚算多選擇,味道水準正常,可食到19:30但都唔會食咁耐16:00就閃了。
馬祖無限時台灣養生涮涮鍋MAZU (旺角)食物: (湯底)養生蟲草花桃膠雞涮涮鍋😋😋😋(套餐)Prime Grade 美國安格斯牛肉😋😋😋西班牙無激素豬肉片😋😋😋另外聖誕送一碟黃金地瓜條😋😋聖誕節臨時決定黎呢間食,冇預早book定位,要等人食完先有得入場食,因為係無限時,好彩等左一個鐘左右就輪到我地。叫左個最便的套餐,有兩款肉。而湯底揀左「養生蟲草花桃膠雞涮涮鍋」。👍🏻👍🏻好多料,有粟米、豆卜、雞、雲耳等等,當然唔少得蟲草花桃膠呢啲,份量仲唔少添。👍🏻👍🏻😋😋今次佢仲送左一碟黃金地瓜條😋😋,有幾包唔同口味的調味粉可以自行加入去攪勻黎食👍🏻👍🏻。自助區得飲品同調味料,其他全部都係掃QR code 落單,上菜速度ok,唔會好慢。支裝飲品值得一試。雪糕限每人一個,口味選擇都多。總結: 黎之前最好book定位,因為唔知要等幾耐。今次好好彩好可以坐卡位仲要窗口位,觀景唔錯。湯底好足料👍🏻👍🏻,好正。賣點:無限時,可以慢慢同朋友邊食邊聊天,唔洗趕住趕住咁。店員服務態度亦好好。分數 食物: 8/10環境: 8/10服務: 8/10推介: 8/10上菜速度: 8/10地址: 旺角彌
馬祖無限時台灣養生涮涮鍋MAZU (旺角)

食物:

(湯底)
養生蟲草花桃膠雞涮涮鍋😋😋😋

(套餐)
Prime Grade 美國安格斯牛肉😋😋😋
西班牙無激素豬肉片😋😋😋
另外聖誕送一碟黃金地瓜條😋😋

雪糕限每人一個,口味選擇都多。

總結:

推介: 8/10
上菜速度: 8/10

地址: 旺角彌敦道628號瓊華中心11樓

2023-12-25
馬祖無限時台灣養生涮涮鍋無限時任食任飲可以慢慢食🤣餐廳光猛環境闊落坐得舒服,QR code落單夠哂方便而且上菜又快.台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐 $407 (7:30pm前離座) $508(正價時段) $432(9:00pm後入座).✨極上Prime Grade霜降牛小排✨極級SRF極風和牛肩脊肉✨極級Prime Grade安格斯牛頸脊✨西班牙伊比利亞黑毛豬✨Prime Grade美國安格新牛肉✨西班牙無激素豬肉片湯底揀左藥膳椰子雞,味道好濃郁帶清甜味以上肉係任食,份量細細碟岩哂我每樣都想試下既人,除左肉類外,仲有台灣特色配料,台灣腸、鴨血等等,仲有新鮮海鮮大蝦、花甲、脆鯇片等等,亦有手工丸類同蔬菜可以選擇。.另外每枱都會送一份地瓜條送,有四種shakeshake 粉選擇,地瓜條口感外脆內軟要趁熱食.飲品櫃有多款罐裝同紙包飲品選擇,汽水、果汁、茶類,應有盡有。餐廳好貼心有暖櫃供應暖笠笠既飲品。.最後每人可以揀一款甜品,有Movenpick/Haagen-Dazs/Dreyer's~真係食到好飽(´▽`).

✨極上Prime Grade霜降牛小排
✨極級SRF極風和牛肩脊肉
✨極級Prime Grade安格斯牛頸脊
✨西班牙伊比利亞黑毛豬
✨Prime Grade美國安格新牛肉
✨西班牙無激素豬肉片

湯底揀左藥膳椰子雞,味道好濃郁帶清甜味

另外每枱都會送一份地瓜條送,有四種shake
shake 粉選擇,地瓜條口感外脆內軟要趁熱食

2024-01-10 155 瀏覽
上年同朋友嚟過一次覺得啲肉類頗高質所以今日就同朋友encore咗😋嗌翻同樣嘅level3 有極級Prime Grade牛頸脊 極級SRF極黑和牛肩脊肉 Prime Grade美國安格斯牛肉西班牙伊比利亞黑毛豬 西班牙無激素豬肉片雞肉就唔係跟餐而係喺火鍋配料度點🥢前菜有我平時最愛嘅涼拌木耳 冰冰涼涼記得上次食調味偏向麻辣 今次就酸味較突出 好開胃特別啱打邊爐嘅時候食!我同朋友都嗌咗幾碟🍟每枱附送一份即叫即炸嘅蕃薯條 四味shake shake粉分別係麻辣 蕃茄 甘梅同埋海苔 我哋就混合咗麻辣同埋海苔前者惹味刺激後者就鹹香味濃食落係感覺係好純粹嘅黃蕃薯蓉 香甜軟糯🍲今次鍋底揀咗日本壽喜燒sukiyaki野菌鍋養生嘅朋友仲可以嗌大量蟲草花加入湯底 滋補得嚟增加藥材甜味最鍾意佢係鍋底一上嘅時候已經包含咗大量野菌 杏鮑菇 雞脾菇同埋冬菇都有我同朋友另外嗌咗碟雜菌拼盤都差啲食唔哂🤣🐮同上次一樣最愛係個伊比利亞黑毛豬色澤紅潤好新鮮 烚完之後片肉會卷埋咗少少 肉質鬆軟好容易咬保留到豬肉香甜味得嚟唔會太油膩甚至騷🐚海鮮方面同樣驚豔 大蜆肉厚肥美而且無沙海蝦 白鱔片同脆鯇魚片都好新鮮彈牙🥢配料比較有記憶點
蔬菜

🐚海鮮方面同樣驚豔 大蜆肉厚肥美而且無沙
海蝦 白鱔片同脆鯇魚片都好新鮮彈牙
火鍋配料
🥢配料比較有記憶點係金沙魚蛋 亦係我同朋友第一次食
最近愛上咗鹹蛋黃整成嘅食物 呢款係魚蛋包著鹹蛋黃心 一咬開就有滿滿嘅沙感 超級正😋
彈牙嘅貢丸包著油香味濃嘅三星蔥肉餡 黏黏哋又有
爆醬濃芝牛丸食嗰時會有微微拉絲水牛芝士 牛味配搭淡淡芝士鹹香

醬料區都體現到佢哋嘅貼心位 除咗一般都見到嘅蔥辣椒芫荽豉油之外仲有芝麻醬同埋沙茶醬
我嘅標配就係大量蔥花配大量紅辣椒加少少豉油 點完令所有食材都level up!
蔬菜
黃金地瓜條
西班牙伊比利亞黑毛豬
海蝦
火鍋配料
  • 日本壽喜燒sukiyaki野菌鍋
  • 甜品
2024-01-10 83 瀏覽
每個月至少食一次火鍋🍲今次去瓊華中心嘅馬祖 無限時任飲任食 仲要坐得舒服 環境乾淨企理😌4款任食套餐 湯底都有19款 揀好之後配料就用QR Code落單 再去自助區攞醬料同飲品🥤開動‼️我哋叫咗至正嘅set 可以食埋極上prime grade霜降牛小排🐮呢款牛味濃得嚟 質地仲好好 入口有溶化感 好軟嫩 今次會encore嘅仲有👇🏻ꕥ 極級SRF極黑和牛肩脊肉肉質有彈性 肉汁豐富💦ꕥ 西班牙伊比利亞黑毛豬豬肉片肉質軟稔🐷兩款湯底都夾到ꕥ Prime Grade安格斯牛頸脊味道濃郁 亦係好鮮嫩嘅肉質🐂ꕥ 丸類芝心包滿滿流心芝士🧀手作牛肉丸夠晒彈牙ꕥ 手工茶自取區有4款自家制手工茶 啱晒打邊爐飲🍵分別有冷泡日月潭麥香紅茶/黑糖冬瓜檸檬茶/愛文芒果茉莉花茶/冷泡桂花烏龍茶頭先提過有19款湯底 真係花多眼亂🤩叫鴛鴦鍋就最好 台灣藥膳養生雞同埋台灣沙茶牛肉 兩款都好滿意🥘入面嘅材料好豐富 藥膳湯嘅雞好嫩滑 沙茶湯嘅牛肉 感覺仲好似台灣牛肉麵嘅牛肉咁 正👍🏻

ꕥ 極級SRF極黑和牛肩脊肉
ꕥ 丸類
芝心包滿滿流心芝士🧀手作牛肉丸夠晒彈牙
ꕥ 手工茶

2024-01-04 73 瀏覽
【台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐】SET D) 極上Prime Grade 霜降牛小排 / 美國SRF極黑和牛肩脊肉 / Prime Grade 安格斯牛麵團 / 西班牙伊比利亞黑毛豬 / 西班牙無激素雞豬肉片!今日同朋友決定去旺角嗰邊食個簡單嘅下午火鍋、我哋今日主打食菜類同牛肉!因為想營養平衡啲!再加上一定要食呢度嘅烤地瓜條!除咗係王牌之餘,仲有四隻味粉可以點嚟食!包括有蕃茄味、麻辣味、紫菜味、仲有甘梅味!隻隻味粉都可以令到烤地瓜條又唔一樣嘅味道感覺!呢度嘅牛小排同埋牛頸脊一定要食!除咗高質素之餘真係有種入口即溶感覺!仲有呢度嘅鴨血、海蝦同埋貝殼類都可以多食,識落除咗味道酸甜之外,仲好滑溜!飲品方面,都係任飲!除咗有基本嘅飲品之外,仲有佢哋自家製嘅黑糖檸檬冬瓜茶都非常之香!又好大支好抵飲!食到最後當然唔少得就係Häagen-Dazs雪糕啦 #旺角瓊華 #馬祖 #吃到飽 #火鍋 #藥饍 #養生火鍋放題 #足料火鍋 #台式 #古早味
【台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐】

[任選] #旺角瓊華 #馬祖 #吃到飽 #火鍋 #藥饍 #養生火鍋放題 #足料火鍋 #台式 #古早味
2024-01-01 119 瀏覽
而家天氣凍凍地,最適宜打邊邊!今次同朋友去呢間旺角台式養生打邊邊,湯底都好多選擇,最後我哋揀咗蟲草花桃膠雞湯底,用料十足,重點係非常養生喔😍而且係無限時,飲品任飲,傾計的好地方🥰湯底都係滋陰養顏,女仔吃更加好😍而家天氣乾燥,我哋更加要飲多啲湯水,由內至外滋潤!桃膠好大粒,而且啲雞肉不楷款式種類算多,安格斯牛,黑毛豬,手打墨魚滑,丸類,餃子,超長蟹柳🤣仲有我至愛的王子麪,飽都要食😆 有驚喜,食到一半時餐廳送shake shake 地瓜條,台式我喜歡梅粉😍

2023-12-20
2023-12-31 89 瀏覽
今年除夕碰巧係星期日,真係開心啦⋯可以一早就出去玩,約埋好姊妹一齊食嘢,然後四圍shopping吓!我哋已經唔止一次嚟呢度食涮涮鍋,事關呢度無話有落場時間,你鍾意咩時間去食都得,呢個係我最鍾意嘅。環境衛生舒適又好坐,食物質數都好唔錯,除咗肉類、海鮮,我哋最鍾意食海蝦,呢度就算任食,蝦都非常新鮮,其它手打丸都好爽口,台灣配料都多到你食唔勻。今次係冬天嚟食,特別點咗個養生蟲草花桃膠雞鍋,有好多紅棗杞子做湯底,啱哂女生補補佢。鍋底 🍲~~養生蟲草花桃膠雞涮涮鍋火鍋肉類🐮🐷~~~~無限追加Prime Grade美國安格斯牛肉西班牙無激素豬肉片火鍋配料🦐🥬🍢🥟~~~~無限追加超過六十款火鍋配料前菜🥒~~無限追加麻辣手拍青瓜秘製麻辣木耳自家製飲品🥤🧃☕️~~~~~無限暢飲自家製桂花烏龍自家製愛文芒果茉莉花茶自家製黑糖冬瓜檸檬茶自家製冷泡日月潭蜜香紅茶雪櫃內所有凍飲品、熱飲品、熱茶甜品🍦🍨~~Haagen-Dazs 士多啤梨味雪糕雀巢KitKat脆皮雪糕批【台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐】 *7:30前離座

鍋底 🍲

自家製桂花烏龍
自家製愛文芒果茉莉花茶
自家製黑糖冬瓜檸檬茶
自家製冷泡日月潭蜜香紅茶
雪櫃內所有凍飲品、熱飲品、熱茶

甜品🍦🍨
Haagen-Dazs 士多啤梨味雪糕
雀巢KitKat脆皮雪糕批

【台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐】
*7:30前離座
2023-12-30 97 瀏覽
完左個假期之後,仲可以同朋友慶祝下,真係開心!放工去左旺角馬祖打邊爐,係任飲任食無限時打邊爐!之前試過都好正,食過返尋味😋座位好寬落而且係淺色為主,坐落都好舒服,加上衛生方面,服務員既態度都要讚~好好解釋要點揀餐,再教我地落單!入到去就叫左湯底先,咁一定食個鴛鴦煲,今次試下「沙茶湯底」同「揶香雞湯底」,湯底都有吾少既材料所以十分濃郁!而佢有四款set,分別有吾同佢肉,我地就試佢第二款set B,咁就可以瘋狂叫佢既牛肉豬肉!想推薦Prime Grade 安格斯牛頸椎,仲有海鮮,都好好味,餐廳仲送左地瓜條有四隻味,分別係麻辣、海苔、蕃茄、甘梅,個人就比較推介甘梅味,除咗特別之外,仲好開胃。落單需要掃QR code,有多款火鍋配料!蟲草花,蓮藕片,芋絲,金菇,鮮萵筍,響鈴卷,山根,蘿蔔,白鱔片,自製手工韭菜餃子,三星蔥熔岩醬貢丸,是日精選海鮮,帆立貝,炸魚皮沙茶牛肉,火鍋配料多都數吾晒! 最值得讚嘅係台灣鴨血,鴨血濃同甜,吸收埋湯嘅味道之後,一流,而且落完單好快就有,啱晒勁擦得嘅我地,除咗火鍋配料之外,打邊爐點可以少得雪糕呢?我地食完火鍋就用第二個胃食甜品Häagen-Dazs芒果紅桑子雪糕

落單需要掃QR code,有多款火鍋配料!

除咗火鍋配料之外,打邊爐點可以少得雪糕呢?我地食完火鍋就用第二個胃食甜品Häagen-Dazs芒果紅桑子雪糕同Dreyer's烏龍茶雪糕。前者有酸酸甜甜味道,好易入口!後者清香烏龍味,最岩d飲茶控,其實兩隻味都好好味~~

依間真係好岩大食,又可以坐得耐既邊爐餐廳!
【火鍋界霸主🍲】馬祖無限時台灣養生涮涮鍋⁣⁣天氣漸涼,最適合嘅就係食火鍋啦!而馬祖無限時台灣養生涮涮鍋絕對係你唔可以錯過嘅選擇!🔥🔥🔥⁣⁣以新鮮優質嘅肉類為主,採用傳統養生湯底,絕對係養生嘅最佳選擇!不同價位嘅無限時任食火鍋套餐,令你可以盡情享受火鍋嘅樂趣!而自助食品區仲有多款肉類、蔬菜、飲品同甜品,滿足你嘅味蕾!🌟🌟🌟⁣⁣環境舒適,服務親切,絕對係你同朋友一齊嚟嘆火鍋嘅首選!而佢哋嘅火鍋湯底選擇多達19款,火鍋配料更有超過60款,包括和牛、鴨血等,款款都令你回味無窮!無論係喜歡濃郁口味定清爽湯底,馬祖火鍋都能滿足你嘅味蕾!😋😋😋⁣⁣最貼心嘅係佢地仲提供熱飲,啱曬啲女士🎉🎉🎉⁣⁣📣 餐廳名稱:馬祖無限時台灣養生涮涮鍋⁣📍 地點:旺角彌敦道628號瓊華中心11樓⁣🕑 營業時間:12:00 - 00:00⁣💰 人均消費:$201-400⁣

火鍋界霸主🍲】馬祖無限時台灣養生涮涮鍋⁣⁣

• Prime Grade安格斯牛頸脊
  • Prime Grade美國安格斯牛肉
  • 藥膳花膠雞涮涮鍋
2023-12-29 63 瀏覽
呢間曾經嚟過一次,鍾意佢冇限時唔會夠鐘趕人,同埋地方都夠大坐得舒服,所以今次同朋友encore再食佢地方夠大,又多卡位,無論喺食方面同埋坐都非常之足夠我哋一嚟梗係嗌晒成枱嘢打過卡先我哋嗌咗個花膠雞湯底,唔會好濃味幾清甜,唔錯,同埋啲雞就算烚耐咗都唔會好鞋,好入味㖭佢啲自家手打丸整得唔錯,彈牙有肉味,墨魚滑都夠鮮味叫左啲帆立貝雖然細細粒,但幾有咬口牛肉分別有美國安格斯牛肉同埋安格斯牛頸脊,安格斯牛頸脊牛味濃郁,唔會嚡口肉質鮮嫩,真係好味豬肉就有西班牙無激素豬肉片同埋西班牙伊比利亞豬黑毛豬,真心要讚佢個伊比利亞黑毛豬超級好食。肉質鬆軟、好有肉嘅鮮味,唔會鞋颯颯,好正,encore咗兩碟添飲品其實都有好多,但每次台式邊爐都一定會飲佢哋自家沖製嘅冷泡茶,打邊爐解油膩一流去到尾聲點都一定要有返個甜品做結尾,有Häagen-Dazs同埋Movenpick俾你選擇,滿足🥰
呢間曾經嚟過一次,鍾意佢冇限時唔會夠鐘趕人,
同埋地方都夠大坐得舒服,所以今次同朋友encore再食

佢地方夠大,又多卡位,無論喺食方面同埋坐都非常之足夠

我哋一嚟梗係嗌晒成枱嘢打過卡先

佢啲自家手打丸整得唔錯,彈牙有肉味,墨魚滑都夠鮮味

叫左啲帆立貝雖然細細粒,但幾有咬口

天氣咁凍,心思思又想去打邊爐。今次揀咗喺旺角嘅馬祖無限時台灣涮涮鍋。之前未食過,試吓新嘢。餐廳環境闊落舒適揀咗最平最抵食嘅 Prime Grade 美國安格斯牛肉 +西班牙無激素豬肉片套餐,19:30前離座只需$247可以揀一款湯底,我哋揀咗椰子雞湯。超大鍋!椰子味非常香,味道濃郁,亦都好足料,超正。食物全部都係掃QR code電話落單,好方便唔使自己行來行去。主要飲品同調味料先要出去攞。上菜同收碟都非常高效率食物選擇都幾多,通常火鍋放題最平嘅套餐都會冇咩海鮮嘅,呢度竟然海鮮有好多款選擇!有蜆、海蝦、白鱔片、脆鯇魚片、脆骨腩、花膠片、帆立貝等等!每一樣都非常新鮮,最推薦係蜆,大隻新鮮無沙,encore咗四五次。丸類都係細細粒,可以試多幾款都唔會好飽。而且係手工製,比較軟身,唔係平時食開比較硬身的丸。推薦手工黑松露墨魚丸,松露味好出。最平價套餐嘅豬肉同牛肉味道已經很不錯!非常有肉味,肉質柔軟,不會韌。飲品方面推薦外文芒果茉莉花茶,非常香甜,茶味亦香濃。仲有啲台式小食,炸地瓜條都唔錯。最後係每人可以選一杯雪糕,選擇非常多,有Dreyers, Haagen Dazs, movenpick等,

餐廳環境闊落舒適

上菜同收碟都非常高效率

飲品方面推薦外文芒果茉莉花茶,非常香甜,茶味亦香濃。

仲有啲台式小食,炸地瓜條都唔錯。

最後係每人可以選一杯雪糕,選擇非常多,有Dreyers, Haagen Dazs, movenpick等,味道選擇好多,唔剩係得士多啤梨朱古力呢啲普通味。