2023-02-15 335 瀏覽
叉燒炒蛋飯凍檸蜜等足二十分鐘冇影,講緊係計落單唔係計坐低,當時餐廳並未坐滿,終於同佢講太耐唔等啦走嘅時候得一句「7 B嘅單取消」⋯⋯並唔係同我講嘅。公平啲食物質素我唔知因為冇機會食,不過服務同態度嘅質素就肯定0分。我見到好多枱都投訴緊等咗好耐,對面個人早過我座低都只係喺我走嘅時候有碗羅宋湯,不過我都見到有一個人遲過我座但係有得食,佢應該係較為好運。我問自己係咪叉燒炒蛋好難煮?定係凍檸蜜太複雜?結論都係佢哋嘅運作好大問題。
2023-01-30 353 瀏覽
叫咗兩個咖喱套餐,包飲品。過咗一陣,其中一杯飲品嚟咗,先飲;再過十分鐘,第一個咖喱飯到,但係服務員話唔夠咖喱,請另行order。我話我想食嘅另一樣嘢唔係套餐,但係飲品就嚟咗嘞,咁可以點呢,飲品會唔會收正價呢?服務員問一個高級啲嘅阿姐,阿姐話咁收番杯嘢飲,我話其實俾番你哋都冇賺格,都飲咗咯,就算未飲,你收咗唔通會俾另一個咩?阿姐話我唔知你飲咗呀,收咗唔會俾人啦!跟住篤住部機一邊自言自語話點解cancel唔到,一邊行咗去,都唔知究竟有冇落單。服務超惡劣。