上次探路後,知可以帶寵物嚟之外,原來仲可以包場開寵物生日party/party, 今次我們仨出巡喇Greentini青蘋果好突出, 必點加encore類別Grapyine有啲提子肉,唔會好甜少少酸Parrot少女系打卡一流,色彩斑斕既一條條啫喱,清新生果味Snack Platter雞翼脆皮juicy, 牛肉丸內有粒粒洋蔥,香腸少少咸香,大量鮮味薯條夠飽肚Caesar Salad同waiter講要比大蛋糕食,所以好細心地dressing and chicken breast on side, 新鮮羅馬生菜車厘茄爽甜度一流,大蛋糕食得好開心

Greentini
青蘋果好突出, 必點加encore類別
Grapyine
有啲提子肉,唔會好甜少少酸

Parrot
少女系打卡一流,色彩斑斕既一條條啫喱,清新生果味

Snack Platter

Caesar Salad

2021-11-22
2021-11-15 462 瀏覽
一直都不停揾pet friendly 餐廳,讓我們仨有多啲出巡既地方,食吓唔同既嘢,有唔同茶式選擇,今次率先去confirm 下可唔可以帶寵物先,睇吓環境同菜式,秋冬出巡坐outdoor 都唔怕熱,下次再一齊出巡Rasberritini 莓味突出過酒味Greentini 青蘋果味香甜Blood sour 如果no egg white會更好Seafood snack platter 滿滿厚切粗直薯條夠飽肚,夠香夠乾無乜油,食到唔停口,青口較乾,蝦爽口,魚滑,魷魚彈Spare ribs有8支骨,少肥多肉,質地結實,又跟一大盤較吸油既波浪薯條

Rasberritini 莓味突出過酒味
Greentini 青蘋果味香甜
Blood sour 如果no egg white會更好

Seafood snack platter

Spare ribs
有8支骨,少肥多肉,質地結實,又跟一大盤較吸油既波浪薯條

2021-11-10
2021-10-26 829 瀏覽
今個星期瞓到自然瞓,醒咗就去尖沙咀食野。突然好想食脆卜卜豬手,唔駛諗就去德國餐廳。去到先知無set lunch要三點後先有,因為做緊buffet!無所謂,因為好想食🤣🤣🤣仲好任食!豬手任食真係好滿足!皮脆肉嫩!又有沙律吧同甜品~仲有即炒意粉!抵食吖
今個星期瞓到自然瞓,醒咗就去尖沙咀食野。
突然好想食脆卜卜豬手,唔駛諗就去德國餐廳。
無所謂,因為好想食🤣🤣🤣仲好任食!
豬手任食真係好滿足!皮脆肉嫩!
又有沙律吧同甜品~仲有即炒意粉!
抵食吖
對上一次嚟係同同事食𝘧𝘢𝘳𝘦𝘸𝘦𝘭𝘭 𝘭𝘶𝘯𝘤𝘩🤪 嗰陣已經覺得呢度嘅午餐好抵食又半自助餐又有大豬手🤤 第一次黎食晚市,撞正餐廳搞緊「德國啤酒節」,價錢仍然好抵飲,難怪平日嘅夜晚餐廳都滿座,檯檯都嗌到成桌大啤,氣氛相當唔錯!🥳🥴《 脆炸辣雞塊伴鹹蛋黃 》 $85 4.5 / 5打響頭炮先有鹹蛋黃雞塊🥴 伴酒小食最緊要香口同方便食,用上雞塊而唔係雞翼完全體現到哩點👍🏻 鹹蛋黃包裹住每件雞,足料之餘唔會太厚身,好重鹹蛋黃香🤤👍🏻《 海鮮小食拼盤 》 $210 / 2-4人份 4 / 5份量果然唔惹小🤩 一檯4人一份拼盤剛好每樣都分到一件😋 魚柳、大蝦、青口同魷魚圈🍤 仲有底部嘅炸薯條🍟 全部即炸熱辣辣,皮薄香脆😋 點醬食更惹味👍🏻 《 脆皮燒豬肘配酸椰菜及脆炸薯仔》$250 5 / 5德國菜之中最喜歡嘅都莫過於德國豬手😍🤤🤤🤤 店員貼心地係我哋面前即切豬肘肉,香氣隨住煙撲面而來🤤 最緊要係唔使自己動手切,直接叉落去就食得😂 一層脆豬皮,一層充滿骨膠原嘅豬筋位,啖啖肉仍然好嫩😋 脆薯角比薯條更脆,而入面又多薯蓉🤤 最後可以配搭酸椰菜中和油膩感,不過再酸啲仲正😋整體而言相當抵食,店員服務

《 脆炸辣雞塊伴鹹蛋黃 》 $85 4.5 / 5

《 海鮮小食拼盤 》 $210 / 2-4人份 4 / 5

全部即炸熱辣辣,皮薄香脆😋 點醬食更惹味👍🏻

《 脆皮燒豬肘配酸椰菜及脆炸薯仔》$250 5 / 5

德國菜之中最喜歡嘅都莫過於德國豬手😍🤤🤤🤤

整體而言相當抵食,店員服務態度都好好,餐廳氣氛濃厚🥳 鍾意飲啤酒/生啤更可以就住「德國啤酒節優惠」而黎!👍🏻😋
  • 脆皮燒豬肘
2021-10-07 533 瀏覽
適逢德國啤酒節 呢間餐廳嘅氣氛真係好好🇩🇪 叫咗超大份量嘅小食拼盤 有雞翼揸得好趣好大隻仲有肉丸同埋好大條腸仔👍🏻仲有炸魷魚圈 下面鋪滿晒薯條🍟 呢間餐廳嘅炸物都幾出色魷魚彈牙得來又唔會過韌😋德國豬手份量驚人 層皮脆口 職員仲好有心幫我地切埋 唔洗食得咁狼狽🍽 將側邊嘅酸菜零鐘返豬手最油膩最好不過另外薯角都好好食👍🏻宜家$580仲可以買佢個pass 飲6杯啤酒2杯mocktail同2款小食 真係可以盡情享受下啤酒節🍻仲有多款啤酒揀有生啤麥啤啤…

【🇩🇪King Ludwig德國啤酒節🍻朋友暢飲之選🎉】身邊的朋友都知道我是酒鬼👻,有德國啤酒節當然預我一份!😀 Prost by King Ludwig現在推廣的啤酒節通行證十分吸引。酒水加小食的套票,$580價錢划算,會比分開單點便宜,可以分2-3次來光顧使用。*-。-。-。-。-。-。-。-。-。-*📣第19屆‼️♣️啤酒節通行證Oktober Pass♣️價錢: $580
售賣日期:由即日起至10月31日換領日期:由即日起至11月30日
⚠️ 每本「啤酒節通行證」可換領:☑️冰凍啤酒 (0.5L) x 6杯➕☑️特飲 x 2杯➕☑️指定小食 x 2款*➕
*「炸香脆蝦醬魷魚圈配蒜茸醬」及「脆炸辣雞塊拌咸蛋黃」*-。-。-。-。-。-。-。-。-。-*【小食】來到德國餐廳最著重的就是跟朋友一同分享!小食拼盤絕對不能少!我們除了兌換通行証中的2款指定小食,另外還叫了一份拼盤。大部分為炸物,配上啤酒簡直是絕配,邪惡度爆燈😈!🔘#脆炸辣雞塊拌咸蛋黃 $85比起一般炸雞塊外面包裹著一層咸蛋黃,吃起來更有層次。外皮脆口,雞塊肉能保留肉的濕度,不乾。🔘 #炸香脆蝦醬魷魚圈$95|🔘#海鮮小食拼盤 $210
【🇩🇪King Ludwig德國啤酒節🍻朋友暢飲之選🎉】

⚠️ 每本「啤酒節通行證」可換領:
☑️冰凍啤酒 (0.5L) x 6杯➕
☑️特飲 x 2杯➕
☑️指定小食 x 2款*➕
*「炸香脆蝦醬魷魚圈配蒜茸醬」及「脆炸辣雞塊拌咸蛋黃」

*-。-。-。-。-。-。-。-。-。-*

【小食】

🔘#脆炸辣雞塊拌咸蛋黃 $85
脆炸辣雞塊拌咸蛋黃

🔘 #炸香脆蝦醬魷魚圈$95|🔘#海鮮小食拼盤 $210
以上兩款放在一起上菜,造型就像一艘航行中的軍艦,很霸氣!整艘「軍艦」上全部都是海鮮,有脆炸魚柳、中蝦、青口肉、魷魚圈、炸薯條,搭配香草酸瓜醬香蒜茸醬。個人最喜歡吃中蝦和魷魚圈。
炸香脆蝦醬魷魚圈、海鮮小食拼盤

【主菜】
🔘#脆皮燒豬肘 $250
這是我最期待的一道菜,亦是德國餐廳必點的招牌菜!豬肘原隻上菜,店員先讓我們先拍照再幫忙切開,份量足夠3-4人分享。炸得皮脆肉嫩,建議沾上芥末醬,搭上少量酸椰菜能中和油膩感。另外伴碟的脆炸薯仔也不錯。

甜品
🔘#法式焦糖燉蛋 $90
同時為慶祝朋友生日,預先預定了甜品和+$20寫生日牌。燉蛋分了綠茶和香草味兩款口味,前者味道濃厚,比較特別。配上樽果仁脆條,像「無限」的形狀。

當晚連同我們有四台客人慶祝生日。每當甜品或蛋糕上菜時,餐廳House Music會播放不同的音樂。第一首是“蒙着嘴”,第二手是“香港小姐”,而我們是“祝壽歌”!大家都感到驚喜和開心,餐廳氣氛不錯,會向隔離枱的客人送上祝賀~
法式焦糖燉蛋

【啤酒】
通行證可選多種啤酒,我們的選擇分別是🔘#Hoegaarden / 🔘#Stella Artois / 🔘#Lowenbrau。每杯都有0.5L,超大杯。味道易入口,相信女生也容易接受。跟朋友一邊聊天,一邊暢飲,很滿足。
2021-09-29
生日
脆炸辣雞塊拌咸蛋黃
炸香脆蝦醬魷魚圈、海鮮小食拼盤
法式焦糖燉蛋
  • 海鮮小食拼盤
2021-10-03 540 瀏覽
同家人walk in 食生日飯,6點去到,職員話只可坐到7:30,咁諗住晚飯時間人多都明白。坐低冇耐,職員已催客落單,都算啦。間餐廳完全提供tap water, 一定要人order佢既bottle water, 扮高級餐廳。可惜最乞人憎既係,我哋都未叫上蛋糕,職員已自己拎蛋糕出黎,完全冇問過我哋ready未。其實食到七點幾,成間餐廳都只不過得一半入座,都唔明d職員咁趕做乜,之後又直接攞張單黎要我哋埋單。其實如果佢唔想做生意,不如唔好做啦。下次唔會再幫襯
其實如果佢唔想做生意,不如唔好做啦。下次唔會再幫襯
2021-10-03
2021-10-02 565 瀏覽
唔係第一次嚟呢度食嘢,因為第一次嚟食嘢嗰陣發現原來呢度有live band,仲會邀請生日嘅朋友仔環繞餐廳一圈,比全場食客同佢歡呼,真係好正啊,好能夠帶到氣氛,當時唔係自己朋友生日都好興奮。所以今次一定要帶朋友仔過嚟,幫佢慶祝生日。預先已經擺低咗個蛋糕喺度,職員好好好有禮貌。佢哋最出名嘅豬手~一定要食,職員拎出嚟俾你影完相之後,佢先至幫你切,好細心。皮好脆,而且都幾大隻,適合2-3人食,好好食,而且配有酸菜,好好食呀不過唔知點形容🤣🤣🤣其他小食中規中矩,正常西餐。去到live band出場,佢哋會突然播生日歌,當時我朋友聽到生日歌叫其他生日嘅朋友仔出嚟,已經嚇死佢哋🤣由於我兩位朋友仔都比較怕羞,職員唔使佢哋一齊唱歌,只係行一圈接受大家拍手👏🏻 所以佢哋好享受但係講返都話好開心!真心呢到搞生日好正!

• 脆皮燒豬肘配酸椰菜及薯仔
2021-10-02 330 瀏覽
最愛去外國餐廳 為朋友慶祝生日因為會感受到無限的歡欣快樂感覺(稍後再分享)。。是日選擇了一間位置尖沙咀美麗華商場內的德國餐廳 門面有一個活動 吸引了我們的眼球第19屆 德國啤酒節 Oktoberfest 即買Oktober Pass ($580)即可歎6杯啤酒+2杯mocktail + 2款指定小食啤酒有6-7款選擇,mocktail 口味都多款小食魷魚圈,炸雞塊,肉類小食拼盤,海鮮小食拼盤,德式風乾肉拼盤計計數 個Pass都幾化算。。🐥脆炸辣雞伴鹹蛋黃酥脆的辣雞面層鋪滿鹹蛋碎,毫不留手。炸雞外脆內嫩,加上鹹香味,下酒菜必點。。。🍤🦑海鮮小食拼盤(2-4人)拼盤內有脆炸魚柳,中蝦,青口肉,魷魚圈,炸薯條,再配香草酸瓜醬。炸物款款都炸得酥脆,炸蝦同炸青口,輕盈而不油膩。炸魷魚圈,炸粉同魷魚無緊貼證明新鮮製作,配香草酸瓜醬減低油膩感。薯條份量多,閒聊配酒 一流。。當然除了Oktober Pass內小食外個人最鍾意既菜式 莫過於德國豬手所以額外點了豬手。。🍖德國豬手豬手的肉質嫩滑外皮又脆又煙韌配上德國的酸菜酸菜頗酸 將豬手的肥膩度大大減低芥末醬令豬手味道更佳。。最後為友人送上生日驚喜餐廳送上
最愛去外國餐廳
為朋友慶祝生日
因為會感受到無限的歡欣快樂感覺(稍後再分享)

是日選擇了一間位置尖沙咀美麗華商場內的德國餐廳
門面有一個活動 吸引了我們的眼球
第19屆 德國啤酒節 Oktoberfest
即買Oktober Pass ($580)
即可歎6杯啤酒+2杯mocktail + 2款指定小食
啤酒有6-7款選擇,mocktail 口味都多款
計計數 個Pass都幾化算

🐥脆炸辣雞伴鹹蛋黃
酥脆的辣雞面層鋪滿鹹蛋碎,毫不留手。
炸雞外脆內嫩,加上鹹香味,下酒菜必點。

🍤🦑海鮮小食拼盤(2-4人)

當然除了Oktober Pass內小食外

酸菜頗酸 將豬手的肥膩度大大減低
芥末醬令豬手味道更佳

最後為友人送上生日驚喜
餐廳送上甜品時配上生日慶歌
「恭祝你福壽與天齊....」
全場客人都為友人送上祝福
真心好開心 愉快
甜品 - 法式焦糖燉蛋
有綠茶和香草味兩款,配上榛果仁脆條,香草味配上焦糖,令焦糖味更為香濃,而最為驚訝是綠茶味比相像中而香濃。

2021-10-01 846 瀏覽
每年10月德國都會舉行啤酒節,今年都唔例 👏🏻 呢間德國餐廳當然都秉承住傳統,已經開始售賣 Oktober Pass 啦!$580 包6杯啤酒,2杯mocktail,2款指定小食,其實都幾值喎,快啲搶購啦~ 我地就一早約埋 @findtoeat 一齊啤啤佢啦脆皮燒豬肘配酸椰菜及脆炸薯仔 📍$250黎到德國傳統餐廳,點可以唔食豬肘呀 ☺️ 4個人share 1個都岩岩好,唔會太飽,可以留返個肚食其實嘢 👍🏻 豬肘外層好脆身,啲肉又嫩,好正,絕對可以recur 炸香脆蝦醬魷魚圈配蒜蓉醬 📍魷魚圈熱辣辣,食落又唔會太油,薯條亦都好脆肉類小食拼盤 📍有香脆雞翼,德國腸,加牛丸,同啤酒真係絕配,下邊仲有好多好多薯條,食兩條再吹吓水真係啱哂我地4杯啤酒都係生啤,其中3款係德國嘅Arcobrau Urfass Lager 📍黑啤得黎又唔苦,幾順滑Arcobrau Schloss Dunkel 📍偏甜嘅啤酒,果香味濃Maisel’s Weisse 📍

脆皮燒豬肘配酸椰菜及脆炸薯仔 📍$250

炸香脆蝦醬魷魚圈配蒜蓉醬

炸香脆蝦醬魷魚圈配蒜蓉醬 📍
魷魚圈熱辣辣,食落又唔會太油,薯條亦都好脆

肉類小食拼盤 📍

我地4杯啤酒都係生啤,其中3款係德國嘅
Maisel’s Weisse 📍
炸香脆蝦醬魷魚圈配蒜蓉醬
2021-10-01 405 瀏覽
突然懷念疫情前同朋友去德國旅行日日不停飲啤酒食豬手德國腸,見到呢間餐廳做緊德國啤酒節,於是約埋一班朋友去撐吓場!除左裝修用左木系傢俱外,昏暗既環境都令到餐廳好有德國的氣氛!當日都有幾枱客人慶祝生日,餐廳仲會播歌營造下氣氛,都幾盞鬼!🍡Stella Artols HK$80 🍡Hoegaarden,White HK$88🍡Maisel’s Weisse HK$80德國啤酒節點少得啤酒😎今次叫左三款啤酒,麥啤白啤都易入口!🍡炸香脆蝦醬魷魚圈配蒜蓉醬 HK$95魷魚個皮好脆,但內裡就好軟熟,而且唔會話炸到好硬!可惜既係薯條淋身左少少,如果脆返啲就真係好食好多!🍡肉類小食拼盤 HK$190一開始見到架小船真係好搞笑!薯條鋪係底,上面則放上脆炸雞翼,豬肉香腸,豬牛肉丸!豬肉香腸好肥潤,肉丸比起一般既無咁結實,相對鬆散,仲食到有松子添!雞翼就外表好脆,肉質嫩滑!🍡脆皮燒豬肘 HK$250黎到我最愛既脆皮豬手!豬手個外皮超級脆,肉質好彈牙好嫩,而且仲食到好多骨膠原🤩呢個真係食過返尋味!

🍡Stella Artols HK$80
🍡Hoegaarden,White HK$88
🍡Maisel’s Weisse HK$80

德國啤酒節點少得啤酒😎今次叫左三款啤酒,麥啤白啤都易入口!

🍡炸香脆蝦醬魷魚圈配蒜蓉醬 HK$95

🍡肉類小食拼盤 HK$190

🍡脆皮燒豬肘 HK$250

2021-09-30 716 瀏覽
突然間想食德國菜,於是就想起呢一間喺美麗華嘅Prost by King Ludwig 同個朋友都一樣係叫咗個Set Lunch澳洲西冷牛肉配燒薯角及時菜,份量十足, 加上自助沙律, 完全係食唔曬。 「澳洲西冷牛肉配燒薯角及時菜」$1505成熟的西冷牛,肉質tender又juicy。

「澳洲西冷牛肉配燒薯角及時菜」$150
5成熟的西冷牛,肉質tender又juicy。

2021-09-30 2686 瀏覽
收工同朋友落尖沙咀聚下,朋友揀左帝樂,又可以啤啤佢🍺🍺餐廳環境好有氣氛,適逢啤酒節仲有d裝飾添👍🏻另外員工制服都好有心思,融入到德國餐廳既氣氛🤓🎈脆皮燒豬肘配酸椰菜及脆炸薯仔 $250燒豬手係德國菜既代表,點都要叫番隻😋豬手係即叫即燒,所以入座果陣職員都有提議可以先落單,因為大約都要20分鐘。比我地影完相之後職員仲會喺旁邊幫我地起肉,非常方便👍🏻👍🏻份量都大隻,夠晒我地4個人食。連我平日麻麻地豬手既都覺得佢整得好好味,個皮脆得黎唔會硬,d肉咸味岩岩好,唔會太咸又夠淋,必食推介😋😋🎈肉類小食拼盤 $190(脆炸雞翼、豬肉香腸、豬牛肉丸配甜酸沙律醬)賣相好有心思好特別,用隻摺既紙船裝住,底層鋪左薯條,之後每款小食有4件,岩晒2-4人share 😋🎈炸香脆蝦醬魷魚圈配蒜蓉醬 $95魷魚圈夠脆又好味,個炸粉都係我鍾意既😋不過好似少左d,不過通常第一道菜而又好味既都會覺得少🤣🤣🎈Maisel’s Weisse $68/500ml🎈Hoegaarden, White $75/500ml🎈Stella Artois $68/500ml

🎈脆皮燒豬肘配酸椰菜及脆炸薯仔 $250
比我地影完相之後職員仲會喺旁邊幫我地起肉,非常方便👍🏻👍🏻

🎈肉類小食拼盤 $190
(脆炸雞翼、豬肉香腸、豬牛肉丸配甜酸沙律醬)

🎈炸香脆蝦醬魷魚圈配蒜蓉醬 $95

🎈Maisel’s Weisse $68/500ml
🎈Hoegaarden, White $75/500ml
🎈Stella Artois $68/500ml
2021-09-28
  • 脆皮燒豬肘
  • 脆皮燒豬肘配酸椰菜及薯仔
2021-09-30 384 瀏覽
Oktoberfest字面上解釋為10月的節日,雖然係香港唔算好流行,不過呢個啤酒節係德國就算十分流行。長達兩星期的啤酒節,朋友都聚在一起,飲著啤酒狂歡!去過德國當地試過的啤酒豬手,發覺係香港好多餐廳都做唔到同樣的味道,合我心意的只有寥寥可數,而今次同朋友一齊食的德國餐廳位於尖沙咀美麗華,除了地點非常方便,食物都好高質,係個不錯的聚腳地。餐廳除了有樽裝啤酒,仲有多款生啤可以揀。我自己就比較鍾意重麥味的生啤,味道一般比樽裝更香。經職員介紹,我決定試Maisel's Welsse。未入口已經聞到獨有的香味,容易入口,而且麥味濃郁。呢度都有常見的啤酒品牌Hoegaarden,及德國的Stella Artois,不過我都係鍾意我點的Maisel's Welsse(笑)。而今年的啤酒節,都推出不同的佐酒小食,等大家可以大快朵頤。呢份炸香脆蝦醬魷魚圈配蒜蓉醬,薄薄的粉漿包住彈牙的魷魚圈,入面仲有炸幼薯條,係佐酒的好朋友。肉類小食拼盤比餐牌上的圖畫更吸引!呢份2-4人份量的小食,係滿足大家四個願望的拼盤,有煎香的香草香腸(德國菜不能不吃香腸)、肉味香濃的肉丸,及炸得香脆的雞翼,配上粗薯條。重頭戲當然

Maisel's Welsse生啤

Hoegaarden生啤

Stella Artois生啤

香脆蝦醬魷魚圈配蒜蓉醬

肉類小食拼盤

重頭戲當然仲有脆皮燒豬肘配酸椰菜及脆炸薯仔。職員好貼心送餐時,主動幫忙切開豬手。
脆皮燒豬肘配酸椰菜及脆炸薯仔

豬手的皮好鬆脆,而且一點也不韌,配合咸香嫩滑的肉,跟我於德國食的味道差不多。重點係豬手的肥膏唔會太多,入口啖啖肉!
脆皮燒豬肘配酸椰菜及脆炸薯仔

本身都應該夠飽,不過上次試完呢份芝士麵糰,真係返唔到轉頭!佢有3款料可以揀,而我今次揀西班牙辣肉腸,豬牛肉丸,鮮菠菜。佢的麵糰的芝士味濃郁,加埋充滿咸香的脆卜卜辣肉腸,真係好好食!
德國芝士麵糰(辣肉腸)

整餐飯非常滿足,完全無挑剔的地方,稱得上是我德國菜的食堂。

如果想食得精明,就要買埋啤酒節通行證!$580就有齊飲、食、樂三大元素。大家可以用通行證換6杯啤酒、2杯特飲、2份小食,Total 10樣野,除返開每款都係50幾蚊,咁大家就可以盡情Have Fun!

我係一個愛寫字愛分享的吃貨!如果鍾意我分享的,我邀請您訂閲我的食評,我會繼續與大家繼續發掘有咩CP高的冰糧!(敬禮)
Maisel's Welsse生啤
Hoegaarden生啤
Stella Artois生啤
脆皮燒豬肘配酸椰菜及脆炸薯仔
德國芝士麵糰(辣肉腸)
2021-09-29 216 瀏覽
It’s oktoberfest!!! 🇩🇪 🍻 This is very German restaurant, celebrating the traditional October Festival!!Everyone here drinking beer and having german foodA very good chance to enjoy the ‘travelling’ feeling hereCheese Platter $225Goulash soup $90Sausage Teaser $165Black Forest Cake $80The soup is delicious with many ingredients like beef and tomatoes 🍅 mouthwatering potatoes perfect match with the German sausages 🥔 The dessert is soooooo delicious, real traditional German cake! With cheery wine a

It’s oktoberfest!!! 🇩🇪 🍻
Cheese Platter $225
Goulash soup $90
Sausage Teaser $165
Black Forest Cake $80
The dessert is soooooo delicious, real traditional German cake! With cheery wine and nice cream😋
Reminds me the travelling time in Germany, ummmmm fives years ago I was studying German in Leigzig, really miss the happiest time
Sometimes I recommend people to find some Countries’ restaurant. It’s really a nice chance to reminds the memories in that particular countries 😆
地址: 尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場一期3樓302號舖
電話: 24730168