2019-01-16 351 瀏覽
當我知道要吃烤肉放題,我決定要將整個胃空出來決定一戰,可惜...原來一個胃是不可能足夠的...哈哈...oppa韓式烤肉店的和牛拼盤太好吃了,另外想講牆上面有好多Graffiti!!!love ιт❤️弘大燒肉放題$ 238/1位Oppa主要分左兩個套餐,我點既係弘大燒肉放題set,一個價錢可以任飲任食,價錢又不算太貴,除左有燒肉,仲有熟食,又有甜品,簡直抵到爛。唔小得既當然有泡菜蛋同一些前菜,包括芽菜、海帶、泡菜等等。唔夠食唔係問題,絕對可以無限添加的。咁當然重點既和牛拼盤就緊係無得任食啦,但其他紙上有的都可以無限添加。和牛頭盤九項牛肉放在牛型木盤上...超正的🍴入面有:👐🏻A4黑毛和牛肩肉👐🏻A4黑毛和牛三角腩 👐🏻澳洲和牛脷👐🏻加拿大牛排骨👐🏻M6澳洲和牛胸肉👐🏻A4黑毛和牛肩肉👐🏻澳洲和牛下腩 👐🏻鹿兒島牛柳粒👐🏻封門柳 👐🏻另有原條五花腩肉我最喜歡有A4黑毛和牛三角腩同封門柳及M6澳洲和牛胸肉,3款肉質可接近入口即溶,油脂分布均勻之餘牛肉味都好重,值得一讚。而口感一流就有鹿兒島牛柳粒實行一口一粒。老老實實日本A4黑毛和牛都不會不好吃吧,總共十款不同部位,期實每款都各有各好食。O

弘大燒肉放題$ 238/1位
弘大燒肉放題

唔小得既當然有泡菜蛋同一些前菜,包括芽菜、海帶、泡菜等等。
唔夠食唔係問題,絕對可以無限添加的。

和牛頭盤九項牛肉放在牛型木盤上...超正的
👐🏻鹿兒島牛柳粒
👐🏻封門柳
👐🏻另有原條五花腩肉

弘大燒肉放題

而口感一流就有鹿兒島牛柳粒實行一口一粒。

Order紙上仲有其他肉類及多款熟食選擇,
選擇咁多都未能一一盡錄。

P.s.另外追加$30就可以有7款嘢飲選擇!我飲左韓式梨汁啦同韓式菠蘿汁同韓式士多啤梨汁!

最後每人會有一款雪糕比我地做個Happy Ending ,雪糕的級數不錯喔,Haagen Dazs、MOVENPICK 同 Dreyer都有🍦