2020-07-17 393 瀏覽
搵靚女陪小弟去整西裝之後梗係要食埋個飯傾下計啦預早幾日book位好在有位,因為之前試過早2日book星期五都full入座嘅時候就問定使唔使留定蛋糕,我地決定先留定開心果同朱古力蛋糕由於入座至少每人要叫一杯野飲我就試下飲杯牛油果果昔,口感唔係好濃厚,有少少清新嘅感覺,但靚女話有D草青味試左個煙三文魚bagel,但bagel太煙韌,店員叫我地拆開兩半黎share食,變左個cream cheese醬就唔太平均,同埋成件事個口感都唔同左,但味道黎講係唔錯嘅,只係煙三文魚肉質太實,個煙燻味都唔夠香另外叫多個小食釀雞翼,熱辣辣,雞肉又夠嫰滑,正最後就係預留嘅兩件cake開心果蛋糕 : 濃濃開心果味,cream味夠晒香但又唔會太heavy,輕盈口感,必食之選~!朱古力蛋糕 : 好濃朱古力味,濃到食左一半之後就覺得太heavy太滯唔太想食,建議share食,如果唔係應該會好滯整體性價比唔太高,尤其一定要叫杯野飲令到有限制,咁樣食法已經要成2舊水落樓,不過如果同女仔去食、打卡的話都係唔錯嘅環境係幾舒服,傾計氣氛唔錯,一入座嘅時候全場客人都係得我一個男仔,證明係女生girls talk之選
搵靚女陪小弟去整西裝之後梗係要食埋個飯傾下計啦
由於入座至少每人要叫一杯野飲

另外叫多個小食釀雞翼,熱辣辣,雞肉又夠嫰滑,正

最後就係預留嘅兩件cake
2020-06-24