2020-09-05 1436 瀏覽
有天同事叫外賣這間餐廳的炸魚薯條,然後覺得好正咁,今天就出來試試,餐廳幾大,門口行入來先有超市,買凍肉水果等,行入去就分室內同室外,天氣不好在下雨,仕應還問我們坐室內室室外,當然坐室內,仕應不夠細心。四人枱,每枱之間有透明隔板,感覺安全。我們不約而同也叫了炸魚薯條,Menu寫Lunch,仲以為有set,原來只是Main,冇side dish同drink的,這樣分開寫Lunch是否價錢不同??等了一陣就上菜,Wah!!好大碟,條魚好大條,又夠厚身,附上忌廉蛋白醬同檸檬半個。仲有薯角。食了一啖薯角,覺得好粉身,同埋好大舊。。炸魚好味,好鬆脆,魚肉好滑。不過要快食,凍左也有d油膩感覺。可憐的薯角……一d也唔吸引繼續食下去,太粉太實今天有好多人,唔知是否Happy Friday呢仕應服務可以再好d!!

等了一陣就上菜,Wah!!

可憐的薯角……一d也唔吸引繼續食下去,太粉太實

今天有好多人,唔知是否Happy Friday呢
仕應服務可以再好d!!
2020-09-04