2020-09-11 3664 瀏覽
今晚同朋友去了這裡享受了一餐超級抵食嘅酒店自助餐,朋友在開飯app 內尋找酒店優惠時搵到佢,當然要先Book 位確認,雖然位置相對比較遠,但價錢同食物質素絕對超值,乘升降機到3樓就係餐廳位置,地方座位超闊落,座下枱上有酒精搓手液提供,還有個靚靚口罩套,夠晒細心!餐廳中間位置就係一些冷熱盤自助位置,如果喜歡吃長腳蟹腳,你真係食兩三轉已經可以返一半,而最後方就係點燒烤,點粉麵,點剌身嘅位置,款式十分之多都唔知由哪裡開始,飲品都係自助形式有咖啡奶茶、果汁等任你選擇!當然入口旁嘅甜品區亦十分吸引,不同款式嘅精緻糕點及雪糕選擇,真係令人忙過不停,原來還有每位都可以揀一份,蒜香牛油焗龍蝦或花膠扣鴨掌,我較喜歡焗龍蝦,上面有香濃嘅蒜香十分惹味,肉質十分彈牙爽口好有口感!這裡嘅長腳蟹腳十分鮮味,第一時間夾滿一碟慢慢折,真係食到鮮味蟹腳肉棒!還有大大隻肉質彈牙爽口嘅大蝦!而個人大多在甜品區打轉,有好多不同款式嘅蛋糕仔同甜品,朱古力系列就係我嘅最愛,朱古力慕絲,朱古力味道濃郁,黑森林一樣,加埋杯朱古力haagen dazs,真係另一個變成了朱古力獎門人!可能因優惠關係席上都好多人!真係不能樣樣都食,最喜歡

可能因優惠關係席上都好多人!真係不能樣樣都食,最喜歡的再來就係我嘅自助方式!😂