2020-11-09 395 瀏覽
老婆今晚想食crepe而我知道最近K11新開咗呢間,所以就嚟試試!Apple Crumble雪糕好大球同埋夠creamy,加上有少少nuts食落口感一流! Crepe整得好靚而火喉都控制得幾好,唔會煎到太老或太生。蘋果蓉好食同埋調味適中唔會太甜,食落好出色!Lumberjacques我就當然食咸點啦,有香腸肉、煙肉、炒蛋、番茄同埋炒蛋等,食落好豐富好有層次,crepe亦都係整得好好食夠哂煙韌,加上有炒蛋同埋番茄點綴,食完都唔會好漏!Mojito成杯都好靚飲落lime同埋薄荷葉味突出,食幾啖crepe飲一啖可以馬上中和到口感,清新又好飲!Creamsicle另一杯賣相好吸引既飲品,橙味香濃又唔會太甜,再加上有soda water飲落都好fresh!成間店既環境都好舒服又坐得舒適,環境加上食物令人胃口大增!下次會再試下其他唔同款式既crepe!

Apple Crumble

Lumberjacques