2020-07-25 870 瀏覽
是日上半場同姐妹們掃完葵廣,覺得都係要食個正餐dinner,和你eat一search, 附近選擇唔多, 知道牧羊少年咖啡館出名, 雖然冇book檯可能要等位, 但係係黃店就一定要go喇!下雨天, 去到冇位, 等左陣, 侍應安排左室外既位置俾我地. 姐妹推介話呢間樣樣都好味, 完全唔會點中伏, 所以我地最後揀左:1. 明太子鮮蝦意大利粉 🍤🍝果然唔錯! 驟眼睇好似有d乾身左d, 但食落就岩岩好! 意粉軟硬度適中, 蝦正常爽口! 2. 珍寶雜扒大會 🥩🥗🍟呢個大會有雞扒豬扒魚柳薯角同西蘭花! 事隔差唔多兩個月, 剩係記得個豬扒真係好腍身!! 好好味!! 😋3. 千島海鮮薄餅 🍕好足料!! 鮮蝦蟹柳魷魚!! 薄餅底唔太厚身唔太薄身, 所有野都岩岩好!! 🤩4. 抺茶朱古力冰沙 真係太鍾意抺茶加朱古力呢個combination!! 🥳 抺茶味再多番d就perfecto喇! 食完傾左陣計侍應都冇趕我地走, 但為左再去葵廣血拼, 歎左陣就走嚕! 👋🏼

1. 明太子鮮蝦意大利粉 🍤🍝

明太子鮮蝦意大利粉