📍Mamaday cafe (cwb) & OMG Mamaday (tst) #happytreats_cwb #happytreats_tst-兩間分店都幫襯過,咁啱兩次嗌既嘢食差唔多,比較到質素分別不大,一定要講嘅話銅鑼灣分店好食少少😛😛-🍳唔好咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯 $118(圖一) (升級原條鰻魚 +$28) (圖二)我覺得升級抵食好多❗️鰻魚份量接近有三倍分別😱鰻魚雖然唔係個種外脆內軟嘅感覺,但肥美而且鮮嫩多汁,大滿足😋炒蛋好香滑,撈埋木魚花同醬汁飯好夾!但蛋香味可以再重多少😬-🦀點解個個都嗌軟殼蟹pizza嘅$138pizza底好薄脆,軟殼蟹炸得好香口,亦食得出蟹味😍其他面料有千島醬、蟹柳、菠蘿,味道配搭得好好❣️-🍷Sangria $96有得揀紅酒底或者白酒底,我哋揀咗紅酒🤓講真唔係好識分酒既質素🤣但我覺得酒味同果味平衡得幾好!!-咁有特色嘅黃店,你唔係唔幫襯呀嘛❗️❗️裝修同埋黃店都走型格玩味路線,好適合一大班frds黎食下野飲吓嘢咁😛😛waiter都好Nice好有趣🤣

🦀點解個個都嗌軟殼蟹pizza嘅$138
🍷Sangria $96
唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯
點解個個都嗌軟殼蟹pizza嘅?
Sangria
唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯
點解個個都嗌軟殼蟹pizza嘅?
Sangria