2019-09-03 5858 瀏覽
先食凍海鮮,只有四款,得海蝦係味道以ok較有鮮味嘅一款,蝦肉幾爽口。而冷盤嘅吞拿魚同煙三文魚都值得一試嘅,另外有款煙三文魚係分開一碟一份咁上,喺燒牛肉嗰邊攞跟住去到刺身,本身味道唔錯,但師傅真係切得好hea,癡埋一舊又切到一pat咁完全冇一片片刺身嘅感覺。主菜有燒牛肉,蝦同蟹腳飯係ok嘅,其他真係唔掂,個貝殼粉直頭未煮熟,其他都冇特別。呢道d侍應著便服唔太分別倒佢地,問d師傅係咩食物又唔太理咁,服務方面真心麻麻。最後到甜品,出面拎嘅得焦糖布丁(好快比人拎曬)同麵包布丁ok,甜品可以主攻movenpick雪粉,共有6款,最鐘意tiramisu同焦糖味😍。另外有空氣pancake即整即食,但每次出爐得7份,唔想排咁耐隊就要7點幾嗰round攞啦。pancake係ok嘅,再加雪糕一齊食就perfect!最後埋單3有幾一個,真心唔係好值,試一次就夠了。

最後埋單3有幾一個,真心唔係好值,試一次就夠了。

pancake+焦糖movenpick
甜品