Three on Canton

餐廳: Three on Canton
資訊:

2020-09-30 19715 瀏覽
Three on Canton尖沙咀廣東道13號海港城港威酒店3樓今日放假專登同屋企人出黎尖沙咀食lunch buffet, 今次我地揀左港威酒店既Three on canton西餐廳,估唔到平日都幾full wo, 起碼都有8成入座率,而入座既時候,職員已經準備定口罩套比我地好細心,仲提醒出去囉食物一定要帶口罩,抵讚而且檯與檯之間有足夠既距離,所以大家都食得好放心我地被安排左坐係窗邊,好光猛望住成條廣東道食buffet, 好爽呀,哈哈大家最關心既當然係有咩海鮮啦,今日見到都有成5款,包括有鱈場蟹腳,蟹鉗,青口,藍青口同埋凍蝦,以lunch buffet黎講算有交代啦,自己最鐘意就係鱈場蟹腳, 好新鮮肉質好結實,而且有少少海水味,好正我應該食左拾幾條而熟食區既選擇都好多,自己最鐘意食既燒牛扒都有,仲有炸物區,粉麵檔,日式刺身區。。甜品區都好吸引,所有蛋糕都係細細件既咁就可以試多幾款,而且全部都好精緻,雪糕方面就係Haagen dazs既,仲可以配埋朱古力心太軟
Three on Canton
尖沙咀廣東道13號海港城港威酒店3樓

而且檯與檯之間有足夠既距離,所以大家都食得好放心