之前去過幾次旺角嘅分店,覺得火鍋非常高質,今晚過嚟荃灣行吓街,一於試吓荃灣分店☺️今晚訂咗5點,依然都係非常多人,大家開始魚貫入座,今次揀選咗胡椒豬肚湯底😋期待中😆可能我都一段時間無嚟,原來火鍋店分咗3個餐,係因應不同牛而收取不同價錢,我倆點選咗特選B套餐$188,可以無限點美國安格斯牛肉、封門柳及牛脷心托,當然仲有其他肉類、丸丸同小食,可以開懷大嚼了🤤🤤🤤我倆都立刻到醬料區選擇了喜歡的醬料!飲品櫃繼續有好多款飲品同埋蔬菜😍因為疫情關係,之前嘅沙律吧🥗已改為用手機點選,都好方便👍特別要提一下,今次火鍋店多咗好幾款自家制飲品,我的他選了冰糖燉檸檬,我選了洛神花茶,兩款都好清熱解毒,好好味,啱哂打邊爐飲😆今次都係一樣,不論海鮮、肉類、丸類都很多款!我倆選擇的全都是最喜歡的😋上菜速度非常快👍每款份量不多,最啱不大食的我倆🤣海鮮非常新鮮,配以少辣而清新嘅胡椒湯底,非常醒胃!今次嘅花膠都係好大片!花甲好好味,新鮮又無沙,食咗幾轉🤤牛係我倆嘅主打!今次食咗好多盤牛🤣美國安格斯牛夠哂高檔真係無得輸!我哋今次尤其讚賞封門柳,牛味好重好香濃,一啲都唔靭😍非常好味👍火鍋店食物種類繁多、亦好有特式!最鍾意鹹蛋

火鍋店食物種類繁多、亦好有特式!最鍾意鹹蛋魚皮!超香濃鹹蛋味,我食咗幾碟😵腐皮卷炸得剛好,所有熟食上到枱都仲係好熱,非常值得稱讚👍

咩都食過,當然要食甜品,今次可能因為疫情,只有自助雪糕機,試咗印度茶味,個味唔識形容,但好得意🤪再食多杯原味夠哂數😝
今晚都係因為好快飽,未能試勻所有食物,下一次一定再幫襯🥰其實每位$202真係好抵食,而且食物質素真係好高,難怪咁多人排隊🤣🤣
2020-10-14
  • 洛神花茶