餐廳: Dazzling Cafe (The ONE)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
其實外國生活咁耐,咩窩夫啊pancake啊真係已經食到厭😭 因為外國人整嘅窩夫pancake都係好普通可能加牛油同Mabel syrup 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️今日同兩個朋友去尖沙咀行街 女仔我一定要食甜品啦🙈🙈行到呢一間成個門面都係粉紅色嘅 即刻吸引到我嘅三個目光😍😍 就去呢一間食啦 我哋三個叫咗一strawberry ice cream waffle 一齊食留返個肚夜晚食飯🧇😍😍😍 咁個窩夫可以加錢配麻薯嘅 喺澳洲冇食過麻薯啊 但係又有少少驚中伏所以下次先試 士多啤梨 ice cream窩夫上面係有cream 新鮮士多啤梨 同埋一粒粒嘅草莓脆脆球另外佢仲有一個Häagen-Dazs嘅草莓🍓雪糕 仲要另外有三款轉俾你點窩夫食有honey煉奶同埋jam 窩夫好脆而中間有好鬆軟😍 點埋煉奶同雪糕 嘩真係好食過外國嗰啲好多 睇嚟攞返去之後都要將呢樣嘢發揚光大
有honey煉奶同埋jam
  • 草莓繽紛冰淇淋鬆餅