首先值得一讚既係所以食物上枱時都熱辣辣, 加曬分😛staff都好友善會時不時問客人d野食岩唔岩食🙂•••🥖焗麵包球Baked Dough Balls $50﹟Total有9粒麵包波波球, 細細粒咁幾得意🤭質感外層少脆, 內裏軟軟熟熟咁, 主要都係咸咸地, 所以分別有蒜蓉牛油同埋羅勒香草醬比客人去點, 而個人就喜歡羅勒醬多d😆🥗海鮮沙律 Seafood Salad (Small) $73﹟依個沙律主要用左柚子汁, 所以味道清新又開胃🥳🥳d海鮮都夠多樣化, 有蝦, 青口, 小元貝🙌🍕卡拉布雷斯薄餅Calabrese Pizza $188﹟長方型既pizza, 份量好多, 感覺好大塊😂而依個pizza睇落好綠色, 但完來係辣辣地架🌶 因為佢主要用左辣肉醬, 加埋d燈籠椒, 青辣椒, 鐘意食辣既應該會愈食愈上癮🤩🍕蜜糖雞肉餅餅 il Sorriso $158﹟個pizza食落酸酸甜甜, 每件都有雞肉同埋d軟芝士, 加埋其他配菜e.g.車厘茄, 迷迭香, 羅勒一齊食, 好開胃, 味道口感都很好☺️👍🍝 蟹肉白酒汁意粉 Spaghetti al Granchio $143﹟面頭蟹肉既分量都好足料,
•••
🥖焗麵包球Baked Dough Balls $50
焗麵包球Baked Dough Balls

海鮮沙律  Seafood  Salad

🍕卡拉布雷斯薄餅Calabrese Pizza $188

🍕蜜糖雞肉餅餅 il Sorriso $158
蜜糖雞肉薄餅il Sorriso

﹟面頭蟹肉既分量都好足料, 無腥味😋意粉夠彈牙, 食之前再節d檸檬汁🍋落個意粉到, 進一步提鮮🤣
蟹肉白酒汁意粉 Spaghetti al Granchio

🍰 甜品拼盤 Dessert Platter $123
﹟店員好好咁滿足左我地有個生日朋友, 雖然無得寫碟但就幫我地插左個迷你生日牌同埋蠟燭👏🥳而個拼盤總共有3件不同既甜品🤤分別有菠蘿蛋糕🧁朱古力心太軟🍫 同埋吉士撻, 菠蘿蛋糕食得出仲有d椰子味, 幾香🤨心太軟都有流心效果, 至於個撻好在個皮都夠脆但又唔會話一吉開佢就散曬👍
焗麵包球Baked Dough Balls
海鮮沙律  Seafood  Salad