2020-05-19 801 瀏覽
疫情終於緩和少少,可以約吓好朋友食個Dinner,不過,話哂都仲係抗疫期間,所以揀咗食西餐。之前我都有同老公嚟過食,覺得環境好好,食物質素一流,今次就約埋好朋友一齊食,雖然係閒日,但係都好full,所以建議大家如果想試嘅話,訂檯會好啲👍🏻我哋三個女人仔,一人叫咗一個餐,有沙律,包,主菜,飲品同甜品,一人餐大部份價錢由大概$200- $300,食物質素好,所以我覺得價錢尚算合理😸因為掛住食,所以淨係記得影低自己個餐😅呢份煎三文魚,真係好好味😋,因為我喜歡吃全熟,老闆都幫我處理得好好,件魚雖然全熟,但係都好juicy 😍,魚皮仲好脆添🥰,個餐後甜品係tiramisu ,可惜我無影到,因為賣相都好靚,唔太甜,但又係好好食😂。
因為掛住食,所以淨係記得影低自己個餐😅
煎三文魚
煎三文魚