2020-05-18 3391 瀏覽
<放題90 分鐘 味道唔錯 食得超趕>😂呢間牛気東涌分店 有唔同既邊爐餐 入枱時揀定湯底 可食90 分鐘 有唔同 level既牛肉任食選擇 我就點左308 蚊位 極上美國牛小排海鮮放題 😆牛豚雞肉 海鮮 喺叫 staff點 . 而出面吧枱有無數 丸菜腸 甜品 飲品點 其實係多選擇 所以食唔切 建議點 level 1 至3 . 既級別肉類 . 甘會划算 d . 如果再點到400 蚊嗰 d食得90 分鐘極唔抵食 😰🍴湯底點左黑蒜豬骨煲 🐷 估唔到個湯底都算幾濃 黑蒜味香 連埋牛肉食十分唔錯 韓式辛味泡菜鍋 🌶️ 以食得辣既人黎講完全唔辣 正正常常 la 🍴極上美國牛小排 肉質比較彈牙 脂肪少 牛肉味濃 🐂🍴嚴選美國牛肩肉 感覺有 d似靚既美國肥牛 肥瘦適中 肉質軟林 切得夠薄幾有彈牙口感 🐮 牛柳粒切得夠大粒 食落夠 juicy牛肉味濃 都好味🍴精選雞腿肉🐤 夠彈牙 但肉味唔夠 正常級別 特選豚肉 以豬肉黎講唔肥 肉質味濃 幾有口感 唔錯🐷🍴海鮮有大海蝦 夠彈牙 新鮮度中上🦐蜆肉冇沙彈牙 花膠夠大件有口感 仲有青口都夠新鮮😁🍴出面既熟食太多唔想多講 大體上就係有咖喱牛肉
<放題90 分鐘 味道唔錯 食得超趕>😂

🍴極上美國牛小排 肉質比較彈牙 脂肪少 牛肉味濃 🐂

🍴出面既熟食太多唔想多講 大體上就係有咖喱牛肉 豆腐花 甜品 碗仔翅等等 熟食 打邊爐料好多 魚蛋 墨魚腸 芝士丸 烏冬 菜 菇粟米等等 整體 都夠新鮮

🍴 幾鍾意佢有雪糕機 有士多啤梨味同朱古力🍓🍫 朱古力味正 d . 士多啤梨偏甜 正常 最後 fb like仲有 movenpick雪糕 每人一個 🍦
飲品方面可樂茶汽水出面任拎 我就加左 20蚊點左 orion 生啤任飲 🍺 本身呢隻日本啤個味都唔濃 仲要 fresh d既生啤 都係要黎過下口癮

整體 食物新鮮 落足料黎得足 整體 staff有禮 但太少時間食 性價比值唔值自己決定

#放題 #任食 #啤酒 #打邊爐 #海鮮 #海蝦 #蜆肉 #牛肉 #牛小排 #牛柳粒 #雪糕 #咖哩 #雞脾 #豚肉 #雪糕 #生啤 #花膠
Score 平均分 <7.7/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#牛気
東涌達東路20 號東薈城1 樓119 號鋪