2020-07-03 676 瀏覽
必定先要讚店舖設計好有特色,就似去左日本神社⛩️,同埋帶位前會敲2下門口超大既鼓🥁 幾得意咁不過坐低左叫野食就另一個世界,店員服務比較懶散,唔係好理啲客,無論係收碟定添茶,都一樣咁慢。 🥺男豆腐係比較出色既一道菜,因豆腐有豆味。但諗深一層 啲豆腐都係買返黎,如果為左件豆腐去食就有點傻😂另外都想講下乳豬,好嫩,有bb豬既味🤪🤪出世無耐就被人食(本人就唔喜歡未成年既小豬,覺得有陣奶羶味。)其他菜式請參考圖片,中規中矩啦。喺bar枱睇住佢煮特別有風味,間中見到爐中一條火舌伸出黎,襲擊最近的串燒,佢地彷彿大叫if we burn u burn with us! hahahaaa總結:其實就唔係難食既,但又唔係好好食,服務亦一般,一講錢就傷感情。😢所有野加加埋埋,都係再不再見👋🏻食過一次幸福鳥就夠未必有下次😣

另外都想講下乳豬,好嫩,有bb豬既味🤪🤪出世無耐就被人食

(本人就唔喜歡未成年既小豬,覺得有陣奶羶味。)

其他菜式請參考圖片,中規中矩啦。

總結:
所有野加加埋埋,都係再不再見👋🏻

食過一次幸福鳥就夠
未必有下次😣