2020-07-10 2124 瀏覽
今日小妹要買新電腦💻所以叫左朋友去黃金到幫我睇👀同抬部電腦🏋️‍♂️返屋企🤭, 朋友當然唔放過屈小妹請食野🍔🍛🍚嘅好機會😂, 最後小妹帶左佢去食雪山!😋忌廉薄荷朱古力🌱🍫E到嘅薄荷朱古力比例岩岩好, 唔會太多薄荷味, 朱古力無掟企;等到朱古力返嚟, 薄荷味又唔爭氣😆!華田曲奇妙趣🍪可能小妹曾經係英國讀書🇬🇧, 對oreo產品有情意結, E杯曲奇妙趣雖然比薄荷朱古力較淡味, 但杯上D忌廉令整體更加順滑!芝士🧀煎蛋🍳牛肉🥩漢堡包🍔吸收左上次爆槳整到隻手好污髒嘅經驗😂, 今次小妹好醒先將太陽蛋吉穿,等蛋汁慢慢摻入牛肉裏面, 牛肉鬆軟而且肉味重,依然保持極高水準!雞全翼🐓身為雞翼狂每次見親都好想食😍, 今次仲要全翼緊係忍唔住🙈, 新鮮炸起嘅雞翼永遠都特別好食, 熱辣辣而且外皮好脆, 最緊要食落口唔多油, 肉質又juicy🤤咖喱吉列豬扒🐷蛋🍳包飯蛋包飯份量相當足, 大大塊嘅即炸豬扒加埋嫩滑炒蛋配上微辣咖喱汁, 愈食愈開胃😆!椒鹽🧂豬扒🐷飯炒底有別於一般嘅椒鹽豬扒飯飯底只用白飯, 雪山用左炒底加色, 食落去好有避風糖口味, 豬扒仲要又多又大件好惹味😋!

忌廉薄荷朱古力🌱🍫
華田曲奇妙趣🍪