2020-09-09 200 瀏覽
德式班戟伴冧酒脆糖香蕉•朱古力碎 $88Dutch Baby Pancake with Caramelised Banana $88雖然叫Baby pancake但個size一啲都唔細😂即叫即整既德式班戟比較薄身,都好既可以減輕我罪惡感😈除左好欣賞Pancake 有濃郁既蛋味,令我更有驚喜既係冧酒脆糖香蕉🍌本身我唔係太鐘意食香蕉,但係冧酒同脆糖既配搭下,味道好特別,改變左我對香蕉既印象!! 熱辣辣整起既pancake同雲尼拿雪糕、朱古力碎真係絕配,唔想雪糕咁快溶?快手啲食曬佢啦!! 手快有手慢無嫁‼️忌廉煙肉蛽肉意大利麵 $118都無認真數下有幾多隻蛽,淨係知好多隻😍仲要粒粒都好甜,好重要地係完全無沙‼️都話我最愛勁creamy既意粉,食落仲有些少甜味,好特別😋偏硬身既意粉都係我杯茶,依個意粉認真高質👍
德式班戟伴冧酒脆糖香蕉•朱古力碎 $88

忌廉煙肉蛽肉意大利麵 $118