2020-06-29 1001 瀏覽
呢間隱藏喺大埔工廠入面既隱世cafe~一入黎第一個感覺就係,超 大 間佢行工業風得黎,又會有d綠化擺設,同埋加埋個無敵山景,可以話係一種簡約工業風同小清新既結合~喺市區既話~咁大間既cafe實在係好少見~!首先我就叫左呢個「呃like all day breakfast」~都是平時常見的牛角包、腸、漢堡包、薯餅等等~但比較驚喜同我幾鐘意既就係佢既煙三文魚同埋薯蓉!薯蓉可以令all day breakfast保持打卡功能之餘又能更飽肚,煙三文魚相比起其他材料,都可以作為一樣比較清新、無咁「邪惡」既食物,做返一個調劑,係一個唔錯既配搭!野飲方面首先就係呢杯蝶豆花梳打,夠晒大杯,蝶豆花茶就飲得多,但梳打真係比較少見,不過呢個組合都好夾,飲落都好清新~比較特別既就係呢杯爆谷朱古力,剩係個賣相同打卡價值都已經值回票價!最後仲有甜品,大大球巨型朱古力雪糕,仲要加埋爆谷朱古力棉花糖等等~份量十足~
喺市區既話~咁大間既cafe實在係好少見~!

都是平時常見的牛角包、腸、漢堡包、薯餅等等~
但比較驚喜同我幾鐘意既就係佢既煙三文魚同埋薯蓉!
係一個唔錯既配搭!

最後仲有甜品
大大球巨型朱古力雪糕,
仲要加埋爆谷朱古力棉花糖等等~份量十足~