2017-07-01 84 瀏覽
與男友上完fitness堂成身散哂,到附近搵間樓上cafe坐下食晚餐,一上黎覺得有d熟口面,原來好耐之前黎過!令我想起n年前讀U時最中意一班人上樓上cafe玩......足球機仲喺度,另外多咗好多board game、成櫃漫畫及模型,連小朋友corner都有,大人打機,細路可以砌積木玩車仔!做完運動超肚餓order左二人至尊份量套餐 ($188/位)頭盤:芝士蒜蓉包脆卜卜好易咬,面頭有層芝士好惹味,細細塊唔怕膩沙律:凱撒沙律caesar salad 一向係我至愛,菜夠新鮮,配上麵包糠及煙肉碎yummy!太細碟唔夠食呀!小食:薯仔屋蜜汁雞翼雞翼係我另一至愛,加了少少香草,蜜糖份量剛好唔會過甜,而且焗到雞翼表面帶焦,我一個食10隻都得!主菜:11"薯仔屋至尊薄餅菜料都係常見辣肉腸、蘑菇、番茄醬等,最驚喜係個餅底,薄到好似食緊梳打餅!我一個ko左4件~主菜:米蘭蕃茄肉醬千層麵賣相吸引,連匙羹都好大隻!新鮮焗好熱辣辣,肉醬保留蕃茄酸度,芝士香濃焗到可以拉絲...甜品:藍莓芝士蛋糕飲品:洋甘菊花茶,乳酸綠茶做完運動就食得咁豐富,所以專登order乳酸綠茶同埋花茶,感覺冇咁肥哈哈不過做運動就係為左
與男友上完fitness堂成身散哂,
到附近搵間樓上cafe坐下食晚餐,
一上黎覺得有d熟口面,
原來好耐之前黎過!

大人打機,細路可以砌積木玩車仔!

做完運動超肚餓
order左二人至尊份量套餐 ($188/位)
芝士蒜蓉包,凱撒沙律

頭盤:芝士蒜蓉包
脆卜卜好易咬,面頭有層芝士好惹味,細細塊唔怕膩

沙律:凱撒沙律
薯仔屋蜜汁雞翼

小食:薯仔屋蜜汁雞翼
11"薯仔屋至尊薄餅

主菜:11"薯仔屋至尊薄餅
菜料都係常見辣肉腸、蘑菇、番茄醬等,
最驚喜係個餅底,
薄到好似食緊梳打餅!
我一個ko左4件~
米蘭蕃茄肉醬千層麵

主菜:米蘭蕃茄肉醬千層麵
藍莓芝士蛋糕

甜品:藍莓芝士蛋糕
洋甘菊花茶

乳酸綠茶

飲品:洋甘菊花茶,乳酸綠茶
不過做運動就係為左食更多啦!!!
2017-06-26
芝士蒜蓉包,凱撒沙律