因為晚上禁堂食,晚上放工都係買野返屋企同屋企人一齊食!公司附近既mr steak都好多同事推薦,6點左右已經好多人排緊隊等外賣!晚餐選擇都好多,我比較推薦四人套餐,價錢經濟又實惠,一定夠四個人食👍🏻menu非常豐富!是日餐湯係紅蘿蔔蕃茄薯仔忌廉湯,入口蕃茄薯仔味好重忌廉味都好濃👍🏻煙肉野菌扁意大利麵扁意大利麵比較幼身,加上炒香左嘅煙肉同野菌,味道香而不膩香蒜蝦蕃茄意大利飯蝦有接近六七隻份量非常多,意大利粉比較軟身,硬身返少少比較吸引BBQ醬烤英國豬肋骨豬肋骨非常入味,加上BBQ醬既微甜同燒烤味,非常惹味開胃烤肉拼盤(安格斯牛扒、烤羊扒、燒雞、香草腸)拼盤非常之抵食,牛扒都算大份,熟成程度啱啱好,香腍牛味濃;羊扒同埋烤雞不過不失;比較驚喜嘅係香草腸,外皮非常脆,鍾意呢種一咬就爆開嘅感覺

menu非常豐富!

煙肉野菌扁意大利麵
扁意大利麵比較幼身,加上炒香左嘅煙肉同野菌,味道香而不膩

香蒜蝦蕃茄意大利飯

BBQ醬烤英國豬肋骨
豬肋骨非常入味,加上BBQ醬既微甜同燒烤味,非常惹味開胃

烤肉拼盤(安格斯牛扒、烤羊扒、燒雞、香草腸)

• 四人dinner  set