尋晚同男友嚟咗堅尼地城呢頭打羽毛球, 一早決定咗要食呢間麻辣餐廳,因為openrice見到佢既門面裝修好吸引😍我哋叫咗個酸菜魚少辣,乾扁四季豆少辣, 桂花冰釀,冰粉同兩個飯裝住桂花冰釀個器皿幾靚😂 佢係雪凍左但唔會加冰,飲落去有好清香既桂花味,又有少少粒粒既口感,滿意😁😁乾扁四季豆整得幾乾身,佢default既辣度對我呢啲唔算食得辣既人黎講剛剛好, 食到底都唔覺得好油,推薦👏個酸菜魚啲魚全部都冇骨,仲要勁滑!😮😮佢配有酸菜,萵荀,同埋類似雞脾菇既菇萵筍嘅硬度啱啱好,夠爽口😀酸菜唔會太酸或者太鹹,要黎送飯perfect!👏😋而個冰粉岩晒我呢啲唔中意食太冰凍既人,冰粉好滑,甜度剛剛好,好味道😳其實我地食食下愈黎愈多人排隊,好彩我地早左去食完之後完全明白點解呢間餐廳會咁多人排, 佢係香港其中一間好有水準嘅辣嘢, 仲要坐得舒服,裝修又靚,服務態度又唔錯,讚!👍👍👍

桂花冰釀
乾煸四季豆
酸菜魚
個酸菜魚啲魚全部都冇骨,仲要勁滑!😮😮
佢配有酸菜,萵荀,同埋類似雞脾菇既菇
萵筍嘅硬度啱啱好,夠爽口😀
酸菜唔會太酸或者太鹹,要黎送飯perfect!👏😋
冰粉
其實我地食食下愈黎愈多人排隊,好彩我地早左去
2018-10-31
桂花冰釀