2020-09-18 607 瀏覽
餐廳用上粉色主調, 十分夢幻, 牆壁掛上七彩繽紛的掛畫, 令人眼前一亮 ,玻璃窗擺放了很多小王子的精品、 公仔及用品等 , 像一個迷你展覽廳 , 令餐廳每個角落,充滿藝術氣息! 餐廳特色是打印咖啡,客人提供個人喜愛嘅圖片, 餐廳可以打印出一杯你喜愛圖案咖啡, 十分欣賞。香蒜橄欖油意粉 $158意大利粉幼身,口感煙煙靭靭 , 軟硬適中,每條麵條都掛滿橄欖油、香蒜及黑松露醬汁,香味瀰漫口腔, 配埋嫩滑蘑菇, 每口都細膩誘人, 令人回味。招牌莎樂美薄餅 $78薄餅十分薄身,批邊微微焦脆,表面鋪滿莎樂美香腸和半溶芝士, 咀嚼時口感香脆,及帶煙煙韌韌,甘香之餘,又十分惹味。酥炸雞錘配水牛芝士醬$49炸雞槌外皮烤至金黃色 , 賣相誘人, 外皮脆卜卜, 內裡多汁嫰滑,配埋水牛芝士醬,惹味過癮, 十分回味。朱古力$49朱古力, 不太甜, 入口滿滿 香濃幼滑嘅朱古力, 加上漂亮的拉花, 賣相吸睛, 啖啖窩心。抹茶 latte $49抹茶latte , 入口回甘,不單止奶十分滑溜, 還帶著幽幽抹茶香氣, 味道融合, 帶出驚喜 ,沖泡出我喜歡的咖啡味道, 拉花漂亮吸引, 是心機之作。

香蒜橄欖油意粉 $158

招牌莎樂美薄餅 $78