📍留白 #happytreats_tsuenwan #happyyellowtreats ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨🥯慢煮牛bagel $65bagel食落去口感好紮實,配埋黑芝麻都幾香😛每一啖咬落去都有濃郁嘅cream cheese,細細舊食完都超級飽🤣唯一比較失色嘅就係慢煮牛🥺通常慢煮完既肉質會好鬆軟,但呢塊就同普通牛肉冇乜大分別下次好想試佢個earl grey apple bagel!!-🍝煙三文魚菠菜忌廉意粉 $88食材好簡單,但就煮得唔錯😋意粉嘅軟硬度啱啱好,而且每一啖都掛滿菠菜,可以平衡到濃郁嘅忌廉味🥰但我覺得都係兩個人share好d,如果唔係可能有少少太膩😗-呢間Cafe真心係行隱世路線,係一個小商場嘅角落頭🤣環境清幽,灰色主調配埋木質枱凳,幾適合detox下😌但戶外張凳就唔算坐得好舒服,如果想坐耐啲,建議都係去返室內🤓一定要讚下呢度嘅店員真係好nice🧡我個日有啲唔舒服,佢哋即刻幫我call的士,仲幫我睇埋的士幾時到先帶我出去,好好人呀🥺🥺

🥯慢煮牛bagel $65
🍝煙三文魚菠菜忌廉意粉 $88