話說今日老母節,你地食咩呢? 我就揀左同老母食90分鐘日式火鍋放題! 由於新開每位都會減40元, 價錢算超值但食物質素呢? 唔講咁多去相!首先,講下湯底! 火鍋店沒有一人一鍋,所以我加左10元轉鴛鴦湯底番茄拼北海道昆布。 北海道昆布湯底唔算咸感覺上亦少味精,至少我食完無搏老命飲水! 至於,番茄就咸左少少 但都可接受既! 接下來就到, 「肉類」方面 我老母話d牛肉幾新鮮有牛肉味! 到豚肉, 不過不失反而雞肉幾好岀奇地無雪味兼唔「鞋」值得推介! 其他配料包括菜菇粟米等好新鮮幾好食既! 但係有一個伏位就係d豆腐, 有酸叔味 食左一啖吐都吐唔切! 由於太難食相都唔記得影sorrysorry!!熟食都有幾多款,我就喜歡這個冬菇蟹肉素翅味道唔算太咸 加d醋零舍醒胃甜品當然有雪糕 糖水等等! 這間火鍋店不過不失,未算好好食! 新張期內有優惠都值得推介既! 小童或長者又再平d

小童或長者又再平d
  • 冬菇蟹肉素翅