呢間輕食咖啡店,之前幫襯過一次,評價相當唔錯,令回頭率高左全日早餐有4款選擇,今次食美式全日早餐 ($105)目測份量好夠照,有少少擔心食唔食得晒,顏色配搭搶眼,輕易引起人嘅食慾整份早餐包括煙肉,紐倫堡腸,黑松露薯蓉,芝士腸,煙三文魚,大啡菇,炒蛋,秘制焗豆,香煎車厘茄及法式奶油麵包紐倫堡腸及芝士腸,皮脆肉香,條芝士腸入口有芝士咸香味,正喎大啡菇入口仲KEEP到柔軟多汁,淡淡中食到菇味,個人相當歡喜!另外食法將煙三文魚加炒蛋落去法式奶油麵包,變成另一款食物,一啖中有三重味道及口感,得左!呢度對於咖啡嘅要求及喜愛度,從佢擺放多款唔同種類嘅咖啡豆略知一二,又點可以錯過佢嘅手勢呢?跟餐飲品只需半價,有咁正嘅早餐,當然要叫杯我喜愛嘅鮮奶咖啡,送你一個拉花,入口比起飲開嘅仲多一份香滑度,咖啡味恰到好處,呢杯係大杯裝,好夠飲但再熱D就仲好飲D!呢度採居半自助形式,自己點餐,再有店員送餐,輕輕鬆鬆咁開展新一日!
呢間輕食咖啡店,之前幫襯過一次,評價相當唔錯,令回頭率高左

全日早餐有4款選擇,今次食美式全日早餐 ($105)

紐倫堡腸及芝士腸,皮脆肉香,條芝士腸入口有芝士咸香味,正喎