食到一肚火既一餐,以後都唔會再黎。我早幾個月聖誕節黎食過一次,覺得都幾好味,所以早幾日朋友話想食韓國野我就推介呢間,點知!出晒事!!!-首先,一上到去,門口既阿豬媽話有位,執緊比我地,叫我地等五分鐘,點知一等就等咗15分鐘,比我發現枱客原來未走!好啦,佢地安排咗我地係廚房同窗邊既一條隙到。係勁逼勁逼。仲要我坐果張凳係卡位款,但得一邊,搞到佢會因為唔平衡而係咁反落黎,變相我坐係到要好似硬板人咁唔郁得。(用咁廣角鏡影,現實係更逼)仲要!我一抬頭係對正廚房。大油煙不在話下,佢地落咩材料都好似係我個頭上面落咁近,試問咁樣既環境我點會食得舒服?-【五花肉泡菜湯】個湯完全無泡菜味,係連我就咁食塊泡菜都係無任何泡菜味。其他野正常,但無泡菜味其實已經係唔合格。-【魷魚勁道麵】我要讚自己影到佢好好味咁,但同事實完全相反。魷魚好un,個麵好似羅宋湯面。有d摸不著頭腦呢個韓國野食真正既味道係咪咁。-【五花肉泡菜餅】上次黎食既時候覺得呢個好好味!所以今次再食,不過五花肉煎到太乾,因為切得好薄,煎到好乾既時候有d似bacon。個汁幾好味,好味係因為個汁。-【甜辣醬炸雞】甜而完全不辣,炸粉太厚,入面雞都唔會柴口,
點知!出晒事!!!

(用咁廣角鏡影,現實係更逼)
試問咁樣既環境我點會食得舒服?
【五花肉泡菜湯】
個湯完全無泡菜味,係連我就咁食塊泡菜都係無任何泡菜味。
其他野正常,但無泡菜味其實已經係唔合格。
【魷魚勁道麵】
我要讚自己影到佢好好味咁,但同事實完全相反。
【五花肉泡菜餅】
上次黎食既時候覺得呢個好好味!所以今次再食,
個汁幾好味,好味係因為個汁。
【甜辣醬炸雞
甜而完全不辣,炸粉太厚,入面雞都唔會柴口,但雞肉本體有d少。
總結,由入鋪到離開,整體體驗,無論係環境服務食物都係極BAD。
我去食碗車仔麵都坐得舒服過呢到啦。野食無平到,水準就差咗。
bye啦bingo & cook。無下次。
2020-06-30