2020-05-05 1539 瀏覽
前言:本身預約20:00 4位,結果早到19:15直接入座。我地一行四人,叫咗德國脆皮豬手配洋蔥圈, golem x gweil lo啤酒雞配薯格,明太子蟹肉意大利粉,水牛城雞翼,牛油清酒煮蜆.味道:德國脆皮豬手- 唔錯幾好味,水準正常。外皮夠脆,肉入味,膠質好好味! 推薦!golem x gweil lo啤酒雞- 成隻雞都好入味,餐廳會提供廚剪俾客人分雞用。明太子蟹肉意大利粉-蟹肉和明太子都好足料,推薦!水牛城雞翼- 我覺得幾好味! 不過同行友人意見好壞參半, 我食到舊唔係太多酸辣汁既,覺得好味。另外一位朋友夾到舊勁多汁既,覺得好酸。 推薦!牛油清酒蜆- 賣相ok,味道都好味,優點係蜆無沙!飲料方面點了8杯cocktail,4杯craft beer. Cocktail選擇比較少,因為餐廳菠蘿汁缺貨,所以好幾款都無得飲。Cocktail口味人人唔同,我就不便評價。Craft beer方面我飲既係machine men果味好香,適合女士飲。環境:可以同朋友到bar檯揀beer,其間侍應會主動介紹。氣氛燈光ok, 檯和坐位略嫌窄服務:服務正常,收碟也快。可是食到最後飲野既時候,侍應無主動收
前言:
味道:
明太子蟹肉意大利粉-蟹肉和明太子都好足料,推薦!
牛油清酒蜆- 賣相ok,味道都好味,優點係蜆無沙!
環境:
可以同朋友到bar檯揀beer,其間侍應會主動介紹。
氣氛燈光ok, 檯和坐位略嫌窄
服務:
服務正常,收碟也快。可是食到最後飲野既時候,侍應無主動收拾乾淨檯面和空杯,讓客人舒服傾談。
衛生:
衛生ok,杯碟餐具乾淨。
明太子蟹肉意粉
Gweil  Lo  啤酒雞